Skip to main contentVetGruppen styrkes indenfor dermatologi og reproduktion

 

Dyrlægeparret Lisbeth og Søren Nordberg og Trollesminde Dyreklinik bliver en del af kæden

To af landets mest anerkendte dyrlæger indenfor dermatologi og reproduktion, Lisbeth og Søren Nordberg, bliver sammen med Trollesminde Dyreklinik i Hillerød en del af VetGruppen A/S.

Efter 29 år og 11 måneder i spidsen for den nordsjællandske smådyrsklinik har Lisbeth og Søren Nordberg valgt at træde ind i den danske sammenslutning af dyreklinikker og -hospitaler, og med Trollesminde Dyreklinik er VetGruppen A/S på mindre end to år vokset til 20 klinikker og hospitaler over hele landet. Og flere er på vej.

”Nu er vi blevet en del af et landsdækkende familiedyrs-miljø, og det giver os langt bedre muligheder for sparring, vidensdeling og faglig udvikling – og i sidste ende sikrer det dyrene en bedre velfærd. Vi har fået kolleger på de andre klinikker og hospitaler, der er specialiseret i andre fagområder. Det gælder ikke bare hunde, katte og kaniner, men også andre smådyr, krybdyr og fugle samt heste. Vores base er blevet meget mere solid og bredere,” siger Søren Nordberg.

Ejet og drevet af danske dyrlæger

”Med aftalen har vi fremtidssikret klinikken og vores arbejdsplads igennem snart 30 år. For os har det været vigtigt at fortsætte i en kæde ejet og ledet af danske dyrlæger, så vi kan drive klinikken videre efter vores værdier og i den ånd, der har sikret udviklingen,” siger Søren Nordberg.

”Samtidig har VetGruppen viljen til at investere i klinikkens fortsatte udvikling. Dermed kan vi hele tiden udvikle os fagligt og erhverve nyt udstyr, så vi kan tilbyde endnu bedre behandling i fremtiden,” siger Søren Nordberg.

Lisbeth og Søren Nordberg fortsætter som klinikledere for Trollesminde Dyreklinik sammen med to veterinærsygeplejersker og tre veterinærsygeplejersker-elever.

”Med hjælp til en række af de administrative opgaver kan vi som en del af VetGruppen endnu bedre koncentrere os om vores passion: At være der for dyrene og deres ejere,” siger Søren Nordberg.

Frejasvej 5
3400 Hillerød
Ring til klinikken
+45 4825 5104
×
Menu
Døgnvagt