Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Vi tilbyder nu VetCare, kom ind i klinikken eller ring på 25777274 for yderligere information

Hjemmebesøg fra Skørping Dyreklinik

Husk vi udfører hjemmebesøg. Så har du eller dit kæledyr svært ved at komme til os, kan du henvende dig og aftale en tid til hjemmebesøg her: Bestil tid til hjemmebesøg.

Baggrund

Jeg, dyrlæge Gry Rauff Martinez, har længe ønsket at åbne en klinik for lokalsamfundet i Skørping med fokus på nærhed og tryghed, hvor jeg kan levere dyrlægeservice til fornuftige priser af høj faglig kvalitet.

Fordi vores kæledyr er en del af vores familie er det vigtigt, at man føler sig velkommen og situationen behandles med oprigtig omsorg.

Klinikkens faciliteter

  Klinikken er beliggende Jyllandsgade 22, centralt i Skørping. Lokaliteterne er let tilgængelige både fra Skørping samt Støvring/Aalborg/Hobro, da toget holder kun 300 meter fra klinikken. Desuden er det tilladt at parkere bilen lige overfor klinikken samt lidt op af gaden, og skulle der være optaget, er der parkering 50 meter væk ved kirken, frisøren eller Menu.

  Det første du/I møder når du/I kommer ind i Skørping Dyreklinik, er vores store venlige venterum og butik. Butikken ligger sammen med venterummet og har alt fra foder til pleje- og aktivitetsprodukter.

  Derudover er der to hyggelige konsultationsrum, hvor der er rigelig med plads til at lave en ordentlig klinisk undersøgelse af dit/jeres dyr. Du/I finder også et operationsrum, veludrustet til at klare diverse kirugiske indgreb samt to burrum placeret tilbage i klinikken, så dit/jeres dyr kan vågne i rolige omgivelse.

  Klinikken er veludrustet med både blodprøveapparaterultralyd og røntgen, så vi kan hjælpe dig/jer og dit/jeres kæledyr på bedst mulige måde.

  ×
  Menu
  Ring op
  Mail