Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Vi tilbyder nu VetCare, kom ind i klinikken eller ring på 25777274 for yderligere information

PERSONALE
 

Her kan du møde de personer som står klar til at imod både klienter og patienter. 

Gry Rauff Martinez

Dyrlæge

Jeg hedder Gry Rauff Martinez. Jeg er uddannet dyrlæge i 2010 fra Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet med særligt fokus på hunde, katte og mindre husdyr. Jeg har arbejdet i Norge, Gærum og Brønderslev, indtil jeg i 2016 åbnede Skørping Dyreklinik.

Jeg er en all-round dyrlæge, der elsker konsultationer og møde jer og jeres kæledyr. Mine særlige interesser er medicinsk udredning, reproduktion og øjenlidelser. 

Selv bor jeg i Skørping med min mand Michael og vores 5 børn. Husstanden udgøres desuden af 3 norske skovkatte. Min fritid bruger jeg gerne i naturen, og med min dejlige familie.


Ulla Smith Korgaard

Dyrlæge

Jeg hedder Ulla Smith Korgaard Jeg har som dyrlæge over 20 år på bagen.

Privat bor jeg lidt syd for Aars. Jeg er gift og har 4 skønne børn i alderen 5 til 14 år. Min fritid bruger jeg gerne på min hest og min have og naturligvis på min familie. Vi har en hel zoologisk have med mange katte, kaniner, marsvin, ponyer, høns og vores dejlige labrador Zoey.

Fagligt er jeg meget interesseret i at høre om jeres skønne dyr. Den helt “almindelige” konsultation værner jeg om bliver en god oplevelse for dig og dit kæledyr. Mine særlige faglige interesser ligger på tænder og ortopædi.


Dyrlæge Louise i Skørping

Louise Rodkjær

Dyrlæge

Jeg hedder Louise Rodkjær. Jeg er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2015. Jeg er startet hos Skørping Dyreklinik i december 2023. Jeg har tidligere arbejdet i Aabybro og Nørresundby. 

Jeg har udover hund og kat særlig interesse for og efteruddannelse i kaniner. 

Privat bor jeg i Godthåb med min mand Mikkel, vores to børn Noah og Anna samt hunden Rita og katten Dino. 


Carl Ole Rather

Dyrlæge vikar

Mit navn er Carl Ole Rather. Jeg er uddannet i 1984 fra Landbohøjskolen (KVL). Arbejdet i klinisk praksis altid indenfor næsten alle brancher. De seneste 25 år dog primært indenfor familiedyrssektoren. Jeg har været selvstændig siden 1988 både i Norge og Danmark. Mine kæpheste er ernæring, ortopædi, kirurgi og hudsygdomme.

Jeg bor i Hou ved Mariager sammen med min hustru på vores restaurerede og nu økologisk gård nedenfor Hohøj. Vores fire børn har alle forladt hjemmet. Vi har jagthund (gl. dansk hønsehund) “Valter” og vore katte. Jeg interesserer mig for en bæredygtig fødevareproduktion, forbedret dyrevelfærd og udnyttelse af marine alger, -tangarter især som komplementerende ernæringskilde.


Mille Grau Bjeldbak

Veterinærsygeplejerske

Mit navn er Mille Grau Bjeldbak. Jeg er færdig uddannet veterinærsygeplejerske i marts 2016 fra Sindal Dyrehospital, hvor jeg efter min uddannelse var ansat indtil 2018. Efterfølgende har jeg arbejdet hos Vodskov Dyreklinik, hvor jeg også har uddannet mig som fagveterinærsygeplejerske i tænder. Lige inden jeg blev ansat ved Skørping Dyreklinik har jeg haft et kort vikariat hos Familie Dyrlægerne.

Jeg har stor interesse inden for tænder og sætter en ære i at give klienter og kæledyr en god behandling og oplevelse.

Privat bor jeg i Hals sammen med min mand Lucien, vores to piger, Freja og Asta. Sammen har vi vores to hunde Jytte og Rie, og katten Bettemis.
Min fritid bruger jeg på min familie, senior fodbold og når tiden er til det tager jeg på jagt eller til flugtskydning.


Jannie

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Mit navn er Jannie Friis Bøgh. Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske fra Aabybro Dyreklinik i 2009. 

Har tidligere haft nogle vikariater og har været ved Dronninglund Dyreklinik siden 2015.

Mine interesser er bl.a. katte (som jer er helt tosset med), adfærd for hund & kat, tænder. 

Fritiden bruger jeg på familien, i naturen og med lidt hæklerier. 


Camilla Madsen

Klinikassistent

Jeg hedder Camilla Madsen. Jeg har tidligere arbejdet på internat i 5 år, hvor jeg har oparbejdet stor erfaring med hunde, katte og smådyr. Både med adfærd, sygdomme og generel velfærd. Derudover har jeg bestået kursus i hundeadfærd og kaniners trivsel.

Mit hjerte banker for dyrevelfærd og chancen for at gøre en forskel for jer og jeres elskede kæledyr.

Til dagligt bor jeg i Svenstrup med min mand og min søn på 7 år. Vi har både haft dobbermann, flat coated retriever og hamster, men har desværre ikke glæden af en plysset ven lige nu. I min fritid bruger jeg meget tid med familien, samt strikker, maler og bager en del kage og brød.

Jeg glæder mig til at tage i mod jer og jeres kæledyr på klinikken.


Søs Bøggild Langelund

Veterinærsygeplejerskeelev

Mit navn er Søs Bøggild Langelund. Jeg er uddannet butiksassistent i en dyrehandel. Jeg har derudover bl.a. arbejdet som driftansvarlig i en rideklub. Min store passion har altid været dyr.

Privat bor jeg i Rold skov sammen med min mand og vores datter samt vores to hunde og kat.

Min fritid bruger jeg gerne på min familie eller nyder at være i naturen.


Emma Dyrendal

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg hedder Emma Dyrendal, jeg er uddannet fysiurgisk hundeterapeut i 2022.

Jeg har arbejdet som klinikassistent på en dyreklinik og internat i et år.

Dyr har altid været min største passion, og jeg har altid gerne villet være veterinærsygeplejerske.

I min fritid bruger jeg tid med min familie og venner, og træner med min hund Koda.

×
Menu
Ring op
Mail