Tilbage til vetgruppen.dk
Vi tilbyder nu VETPLAN, kom ind i klinikken eller ring på 25777274 for yderligere information

PERSONALE
 

Her kan du møde de personer som står klar til at imod både klienter og patienter. 

Gry Rauff Martinez

Dyrlæge

Mit navn er Gry Rauff Martinez. Jeg er uddannet dyrlæge i 2010 fra Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet med særligt fokus på hunde, katte og mindre kæledyr. Jeg har arbejdet i Norge, Gærum og Brønderslev, indtil jeg i 2016 åbnede Skørping Dyreklinik.

Selv bor jeg i Skørping med min mand Michael, vores 5 børn Selma, Odin, Bjørk, Silas og Hannibal samt vores 2 norske skovkatte Owen og Petra.


Carl Ole Rather

Dyrlæge

Mit navn er Carl Ole Rather. Jeg er uddannet i 1984 fra Landbohøjskolen (KVL). Arbejdet i klinisk praksis altid indenfor næsten alle brancher. De seneste 25 år dog primært indenfor familiedyrssektoren. Jeg har været selvstændig siden 1988 både i Norge og Danmark. Mine kæpheste er ernæring, ortopædi, kirurgi og hudsygdomme.

Jeg bor i Hou ved Mariager sammen med min hustru på vores restaurerede og nu økologisk gård nedenfor Hohøj. Vores fire børn har alle forladt hjemmet. Vi har jagthund (gl. dansk hønsehund) “Valter” og vore katte. Jeg interesserer mig for en bæredygtig fødevareproduktion, forbedret dyrevelfærd og udnyttelse af marine alger, -tangarter især som komplementerende ernæringskilde.


Ulla Smith Korgaard

Dyrlæge

Jeg hedder Ulla Smith Korgaard og er nyansat dyrlæge i Skørping pr 1. november 2022. Som dyrlæge har jeg 20 år på bagen.

Privat bor jeg lidt syd for Aars. Jeg er gift og har 4 skønne børn i alderen 5 til 14 år. Min fritid bruger jeg gerne på min hest og min have og naturligvis på min familie.

Fagligt er jeg meget interesseret i at høre om jeres skønne dyr. Den helt ‘almindelige’ konsultation værner jeg om bliver en god oplevelse for både dig og dit kæledyr. Mine særlige faglige interesse ligger på tænder og orthopædi.

Jeg glæder mig meget til at møde jer allesammen.


Mille Grau Bjeldbak

Veterinærsygeplejerske

Mit navn er Mille Grau Bjeldbak. Jeg er færdig uddannet veterinærsygeplejerske i marts 2016 fra Sindal Dyrehospital, hvor jeg efter min uddannelse var ansat indtil 2018. Efterfølgende har jeg arbejdet hos Vodskov Dyreklinik, hvor jeg også har uddannet mig som fagveterinærsygeplejerske i tænder. Lige inden jeg blev ansat ved Skørping Dyrehospital har jeg haft et kort vikariat hos Familie Dyrlægerne.

Jeg har stor interesse inden for tænder og sætter en ære i at give klienter og kæledyr en god behandling og oplevelse.

Privat bor jeg i Ulsted sammen med min mand Lucien, vores to piger, Freja og Asta. Sammen har vi vores lille hund Ruth.
Min fritid bruger jeg på min familie, senior fodbold og når tiden er til det tager jeg på jagt eller til flugtskydning.


Jannie

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Mit navn er Jannie Friis Bøgh. Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske fra Aabybro Dyreklinik i 2009. 

Har tidligere haft nogle vikariater og har været ved Dronninglund Dyreklinik siden 2015.

Mine interesser er bl.a. katte (som jer er helt tosset med), adfærd for hund & kat, tænder. 

Fritiden bruger jeg på familien, i naturen og med lidt hæklerier. 


Søs Bøggild Langelund

Veterinærsygeplejerskeelev

Mit navn er Søs Bøggild Langelund. Jeg er uddannet butiksassistent i en dyrehandel. Jeg har derudover bl.a. arbejdet som driftansvarlig i en rideklub. Min store passion har altid været dyr.

Privat bor jeg i Rold skov sammen med min mand og vores datter samt vores to hunde og kat.

Min fritid bruger jeg gerne på min hest eller nyder at være i naturen.

Skørping Dyreklinik

Jyllandsgade 22
9520 Skørping

Tlf.: +45 2577 7274
kontakt.skoerping@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00
Lørdag   Lukket
Søndag   Lukket

AKUT brug for dyrlægehjælp:

Udenfor normal åbningstid vil vi så vidt som muligt forsøge at være behjælpelig på telefon 25777274. Hvis ikke vi selv har vagten pågældende dag, vil telefonsvaren oplyse nummer på vagthavende dyrlæge. 

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail