Skip to main content
Trustpilot Widget

Smådyrsdyrlæge søges til vores klinik i Gørlev

Vil du gerne være vores nye kollega? Vi søger en dyrlæge til en fast stilling på del- eller fuldtid. Læs mere her!

Smådyrspraksis Gørlev Dyreklinik

Vil du gerne være vores nye kollega? Vi søger en dyrlæge til en fast stilling på del- eller fuldtid, og der er betalt frokostpause. Arbejdstiderne tilrettelægger vi sammen. Stillingen er som udgangspunkt med 10-12 skiftet vagt til kl. 23, men dette kan fravælges. Gerne med start fra d. 1.5. eller 1.6. hvis det er muligt, vi venter dog gerne på den rette.

Hvem er vi?

Vi er et godt team som foruden dig består af 2 dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker, en VSP-elev og en klinikassistent. Vi er en smådyrsklinik, der tager sig af alle slags smådyr, dog mest hunde og katte, nogle kaniner og marsvin, og lidt krybdyr. Vi er udover de 3 dyrlæger, en dyrlæge der kun tager sig af fugle, det vil du kun ved speciel interesse, blive en del af, det samme mht. krybdyr.

Vi er en veludstyret klinik, vi har Idexx-laboratorieudstyr, nyt digital røntgen, dentalrøntgen, tandunit, ultralydsscanner og laser.

 

Hvad søger vi?

Gerne en dyrlæge med erfaring fra smådyrspraksis, men nyuddannede er også meget velkomne til at søge, vi sørger for at klæde dig godt på. Der er rigtig god mulighed for at udvikle dig på det område du har interesse for.  Du får selv stor indflydelse på din hverdag, arbejdstider, og i hvilken retning du gerne vil gå.

Vi ønsker du er engageret og ansvarsbevidst i dit job. Du skal være interesseret i at gøre en forskel for vores patienter og vores klienter, og du skal kunne lide den nære klient-kommunikation. Vi vægter den gode kemi, godt humør og smil i hverdagen højt, så vi og klienterne føler sig godt tilpas.

 

Vi tilbyder efteruddannelse og meget mere!

Vi ønsker vores medarbejdere er fagligt nysgerrige, og har lyst til at udfordres gennem kurser og efteruddannelse. Der er i stor grad mulighed for selv at vælge i hvilken retning din efteruddannelse skal gå, da vi tror på, at gennem interesse og passion udvikler man sig bedst. Vi er en del af VetGruppen, og har samarbejde på tværs af klinikkerne, og hjælper hinanden med faglig sparring og henvisninger.

VetGruppens fællesskab kommer derfor både vores patienter, vores medarbejdere og den faglige udvikling til gavn.

Er stillingen interessant for dig?

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Send gerne din ansøgning til lise.goerlev@vetgruppen.dk
  • Evt. spørgsmål kan rettes til Lise Gregersen på tlf. 23647226 eller ovenstående mail.
  • Samtaler vil blive afholdt løbende.

Ansøgning til stilling

Send gerne din ansøgning til lise.goerlev@vetgruppen.dk

Evt. spørgsmål kan rettes til Lise Gregersen på tlf. 23647226 eller ovenstående mail.

×
Menu
Døgnvagt