Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
98 83 10 10
KATTEVENLIG KLINIK

Din kat er i trygge og kompetente hænder hos os

På Brønderslev Dyrehospital tager vi godt imod alle katte, der besøger os

Vi gør, hvad vi kan, for at din kat kan føle sig tryg, når den skal en tur til dyrlægen. Når I ankommer, kan I tage plads i vores hyggelige venteområde kun for katte.

Også vores undersøgelsesrum er indrettet med særlig fokus på kattes behov for tryghed. 

Er der brug for indlæggelse, foregår det i en separat afdeling, hvor katten får ro til at samle kræfter, fx efter en operation.

Vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker har stor viden om kattes sygdomme og trivsel – så tag os med på råd, når du er i tvivl om, hvad din kat har brug for. Vi vejleder også gerne om, hvad du kan gøre for, at katten holder sig sund og rask.


TRYGHED OG KOMPETENCE  – Vores personale tager sikkert hånd om din kat, så den oplever så lidt ubehag og stress som muligt. 

Forebyggelse er bedre end behandling

Vi anbefaler, at din kat får et årligt sundhedstjek, så eventuelle problemer opdages i tide.

Som dyrlæger er vi uddannet til at opdage eventuelle sygdomstegn hos dit dyr, fx også symptomer, du som ejer har overset eller endnu ikke er opmærksom på. 

Et sundhedseftersyn giver os et godt grundlag for at vurdere, hvad der er bedst for din kat. Måske viser det sig, at der er brug for yderligere undersøgelser eller behandling – eller vi kan rådgive om, hvordan du tager bedst hånd om katten i dagligdagen.

Guld certificeret som kattevenlig klinik

Vi er stolte af, at Brønderslev Dyrehospital også i 2024 er tildelt det anerkendte kvalitetsstempel som ‘Catfriedly Clinic’ – endda med GULD status, som er det højeste niveau.

Vi får den fine anerkendelse, fordi vi lever op til en international standard for klinikker, der har særligt fokus på kattens helbred og adfærd.

Læs mere om certificeringen på hjemmesiden Catfriendlyclinic.org (engelsk)

×
Menu
Ring op
Mail