Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
98 83 10 10
Hjælp til finansiering

Har du svært ved at betale din regning hos dyrlægen?

Få råd til den rette behandling af din hund

En stor dyrlægeregning kan være en ubehagelig overraskelse, særligt hvis økonomien i forvejen er presset. Oprettelse af en dyrlægekonto kan være en god mulighed for dig, der har brug for kredit, eller foretrækker at betale løbende ind til din hunds pleje og behandling.

Læs med her, hvis du har svært ved at betale dine regninger hos dyrlægen.

Dyrlægekonto – Når du har akut behov for hjælp til at få din regning betalt

Vi giver ikke kredit, men du har mulighed for at oprette en dyrlægekonto hos Resurs Bank, som vi og mange andre af landets dyrlæger har en aftale med.

Hos Resurs Bank kan du søge om et lån med en meget fleksibel afdragsordning. Det gøres via deres hjemmeside. Ansøgningen behandles hurtigt, og så snart den er godkendt, kan du trække det beløb, du skal bruge for at betale din regning.

Gå til  mere information om Dyrlægekonto på Resurs Bank’s egen hjemmeside

Er du usikker på, hvordan det fungerer, kan vi hjælpe dig. Kig forbi – og husk at medbringe billedlegitimation og sygesikringsbevis. Det får vi  brug for, hvis der skal sendes en låneansøgning.

Fleksibel betalingsordning med et fast beløb hver måned 

En dyrlægekonto kan være løsningen på et akut behov. Kontoen kan også være en god hjælp for dig, der gerne vil undgå store udsving i dine månedlige udgifter. 

Når du skal betale en regning hos os, kan du trække det fulde beløb på dyrlægekontoen.  Herefter vil du modtage en faktura fra Resurs Bank, og du får tilbudt forskellige betalingsmuligheder, fx delbetaling med et fast beløb over nogle måneder. Du behøver altså ikke betale det fulde beløb på én gang. 

Det er vigtigt, at din hund altid kan få den rigtige behandling – også hvis behovet opstår akut. 

Tag en snak med os, hvis du er bekymret for, om du kan betale din dyrlægeregning. Sammen finder vi en løsning. 


Spar penge med sygeforsikring og abonnement

Forebyggelse betaler sig, og jævnlige besøg hos dyrlægen er med til at holde din hund sund og rask. Her er et par gode råd om, hvad du kan gøre for at forberede dig på de udgifter, der følger med:

×
Menu
Ring op
Mail