Skip to main content
Velkommen til

Dyrlægecentret Brædstrup

Din dyrlæge i Brædstrup, Tørring & Uldum

Vi er er for de firbenede – store som små. Dyrlægecentret Brædstrup-Tørring-Uldum blev dannet i 2006 ved en sammenlægning af de eksisterende praksis i Brædstrup og i Tørring-Uldum. Vi behandler hund, kat og andre kæledyr på vores klinik i Brædstrup. Derudover har vi udkørende praksis hvor vi behandler kvæg, heste og andre husdyr.

Åbningstider

Mandag

8.00 – 17.00

Tirsdag

8.00 – 17.00

Onsdag

8.00 – 17.00

Torsdag

8.00 – 17.00

Fredag

8.00 – 17.00

Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Konsultation efter aftale fra 08.00 – 17.00.
Telefonkontakt fra 08.00 – 16.00 
Petshop 08.00 – 17.00

Priser

Dyrlægecentret Brædstrup tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, tandrens og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Find vores prisliste her og kontakt vores klinik, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til dit kæledyrs sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i dit kæledyrs adfærd, eller hvis det udviser symptomer på sygdom eller skader.

Dyrlæger for smådyr, hest og kvæg

Hos VetGruppens dyreklinik i Brædstrup har vi dyrlæger som er specialiserede i både smådyr, heste og kvæg. Se et udsnit af hvilke behandlinger vi tilbyder her

Vagtdyrlæge

Dyrlægecentret deltager i Dyrlægevagten i Horsens og omegn. Du kan derfor altid kan konsultere en vagthavende dyrlæge efter lukketid eller på helligdage og få hjælp til dit akut syge eller tilskadekomne dyr – om end det så er et smådyr eller et stordyr.

×
Menu
Ring op