Brædstrup Petshop

Hos Dyrlægecentret i Brædstrup kan du besøge vores store Petshop, hvor du finder alt det skal bruge i din hverdag som hunde- eller katteejer. 

Vi forhandler hunde- og kattefoder i mærkerne Specific, Royal Canin og Hills på klinikken i Brædstrup. Vi tilbyder diverse produkter og udstyr til hund og kat, med det største udvalg på klinikken i Brædstrup. Her har vi bl.a.:

  • Liner, halsbånd og seler
  • Legetøj
  • Godbidder og tyggeben
  • Transportkasser
  • Udstyr til pelspleje
  • Shampoo og andre plejemidler
  • Og meget mere..

Der er mulighed for at få bestilt diverse udstyr hjem. Blot henvend dig til personalet i receptionen, så kan vi få bestilt det hjem du står og mangler til dine kæledyr.

Derudover har vi et lille udvalg af diverse produkter til hest, bl.a. kosttilskud og pelspleje. Også her har du mulighed for at få bestilt specifikke produkter hjem, ved henvendelse i receptionen.

Foder:

Hos Dyrlægecentret forhandler foder af mærkerne Royal Canin, Specific og Hills. Her har vi et stort udvalg af diverse fodertyper til hund og kat.

Kontakt os på

75 75 15 00

eller skriv til os på
kontakt.braedstrup@vetgruppen.dk

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

DYRLÆGECENTRET BRÆDSTRUP

ÅBNINGSTIDER

Mandag

8.00 – 17.00

Tirsdag

8.00 – 17.00

Onsdag

8.00 – 17.00

Torsdag

8.00 – 17.00

Fredag

8.00 – 17.00

Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Konsultation efter aftale fra 08.00 - 17.00.
Telefonkontakt fra 08.00 - 16.00 
Petshop 08.00 - 17.00

×
Menu
Ring op