Birgitte Rahbek

Bogholder

Jeg har en diplomuddannelse i regnskab, som jeg i det daglige benytter i mine bogholderstillinger hos hhv. Dyrlægecentret, en autoforhandler, og det firma jeg driver sammen med min mand. Jeg har tidligere været selvstændig bogholder på fuld tid i 5 år, og inden da var jeg underviser på Århus Købmandsskole i bla. regnskab.

Jeg anser rengskabet for at være en løftestang, således at andre ansatte kan koncentrere sig som om det vigtige, virksomheden skal leve af, uden at skulle bekymre sig om bogholderiet. 

Sammen med min mand igennem hundrede år har jeg 3 voksne drenge og “svigerpiger”. I min fritid dyrker jeg løb, vinterbadning, dans og renovering af vores ejendom. Jeg går langt for at blive selvforsynende, og vi eksperimenterer derfor med hold af katte, høns, skotsk højlandskvæg og bier.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

DYRLÆGECENTRET BRÆDSTRUP

ÅBNINGSTIDER

Mandag

8.00 – 17.00

Tirsdag

8.00 – 17.00

Onsdag

8.00 – 17.00

Torsdag

8.00 – 17.00

Fredag

8.00 – 17.00

Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Konsultation efter aftale fra 08.00 - 17.00.
Telefonkontakt fra 08.00 - 16.00 
Petshop 08.00 - 17.00

×
Menu
Ring op