Sarah Høgholt Erbs

Dyrlæge

Jeg er uddannet dylæge i 2018, de første to år af min karriere beskæftigede jeg mig med både hest, kvæg, hund og kat samt diverse gnavere og eksotiske dyr. Jeg udviklede hurtigt en særlig interesse netop for disse og eksotiske kæledyr har min store interesse, hvad end det er en minigris eller en kanin.

Jeg er opvokset med islandske heste og har arbejdet med dem på Island. Derfor har jeg udviklet en forkærlighed for denne skønne, blide og nøjsomme hesterace.

Privat bor jeg på en landejendom sammen med min mand Carsten og vores to små børn, Hans Henrik og Sofie. Vores lille gård er efterhånden blevet en lille zoologisk have, der huser to hunde, katte, høns, gæs, duer og meget mere. Jeg er udpræget naturmenneske og dyrker jagt, fiskeri, ridning, floorball og hundetræning i min fritid.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

DYRLÆGECENTRET BRÆDSTRUP

ÅBNINGSTIDER

Mandag

8.00 – 17.00

Tirsdag

8.00 – 17.00

Onsdag

8.00 – 17.00

Torsdag

8.00 – 17.00

Fredag

8.00 – 17.00

Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Konsultation efter aftale fra 08.00 - 17.00.
Telefonkontakt fra 08.00 - 16.00 
Petshop 08.00 - 17.00

×
Menu
Ring op