Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 58 18 60 05

FORSIKRING

Dyrlæger for familiens smådyr

FORSIKRING

Den offentlige sygeforsikring dækker desværre ikke vores kæledyr. Vi anbefaler derfor, at du tegner en sygeforsikring, så din hund eller kat kan få den optimale behandling hele livet.

Sygeforsikring er en forholdsvis billig forsikring, som tegnes som et tillæg til den lovpligtige eller udvidede ansvarsforsikring. Sygeforsikringen dækker de fleste udgifter til udredning af skaden f.eks. røntgen, scanning, laboratorieundersøgelser og en evt. efterfølgende operation. Som oftest er det en god investering at tegne en sygeforsikring på sit kæledyr.

Dyrets første leveår forløber sandsynligvis uden større problemer, men det er de færreste dyr, der kommer gennem livet uden at fejle noget.  


Der er mange gode grunde til at få sin hund eller kat sygeforsikret: 

  1. Du kan altid vælge den bedste behandling, uden at skulle overveje de økonomiske omkostninger
  2. Du behøver ikke at udskyde en vigtig operation eller anden større undersøgelse / indgreb til du har sparet sammen til det
  3. Du behøver ikke at overveje, om der skal tages blodprøver, røntgen eller andre undersøgelser på dit ældre eller gamle dyr, hvis det går og er sløjt.
  4. Bliver dit dyr sygt udenfor normal åbningstid, behøver du ikke at bekymre dig om ekstraudgifter til vagthonorar.
  5. Mange behandlinger / operationer kan løbe op i 10-40.000 kr. specielt akutte behandlinger / operationer, der skal laves her og nu er oftest i vagterne. 

Flere forsikringsselskaber tegner dyreforsikringer herunder sygeforsikringer. Spørg dit eget forsikringsselskab, om de ikke har lige den sygeforsikring, du står og skal bruge til dit dyr.  Der er forskel på, hvordan de enkelte selskabers dækning, selvrisiko og evt. aldersbegrænsning er. Undersøg derfor hvilket forsikringsselskab, der lever bedst op til dine behov. 
Vi kan som sagt kun anbefale at få dit dyr sygeforsikret – det er både til dit dyrs bedste, men også til din egen økonomiske fordel. Der skal ikke mange besøg hos din dyrlæge til, før forsikringspræmien er indtjent.

Gimlinge Dyreklinik tilbyder muligheden for direkte skadesrefusion, mod et gebyr, til de kunder som er tilknyttet her i forvejen.

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook