Skip to main content

Dyrehospital i København og Valby

At anskaffe sig et dyr bringer naturlige forpligtelser med sig. Uanset hvilket dyr, der er tale om, er det som ejer dit ansvar at sikre, at dyret altid har det godt.

Men der kan opstå situationer, hvor du ikke selv kan yde den hjælp, som dit dyr kræver, og derfor er det fordelagtigt at have kendskab til et godt dyrehospital i København. Her er der altid hjælp at hente.

VET Gruppen er en dyreklinik i København med præcis de samme faciliteter som et dyrehospital – en klinik hvor dit dyrs velbefindende vægtes højere end noget andet. Vi er en gruppe af dyrlæger i København fordelt på to dyreklinikker, hvor samarbejdet er godt og fagligheden stor.

Vores team består af dyrlæger, veterinærsygeplejersker samt en række dyrlægestuderende, som alle gør deres bedste for at yde dig og dit dyr den bedst mulige behandling.

Vi tilbyder

Begge vores klinikker tilbyder samme gode behandlinger.

Til vores konsultationer kan dit dyr blandt andet få et regelmæssigt sundhedstjek, vaccinationer og medicinske udredning.

Som professionelt dyreklinik i København kan vi tilbyde stort set alt indenfor medicinske behandlinger, tandpleje og kirurgiske indgreb. Vi lægger vægt på at være førende inden for diverse behandlinger og operationer. Derfor tilbyder vi bl.a. laserkirurgi, hvilket giver både sikre resultater og mindre smertefulde behandlinger. Alle operationer foretaget på en af vores klinikker følges op af laserterapi. Derudover kan vi tilbyde en rolig, kærlig og nærværende atmosfære – noget det ikke altid er nemt at tilbyde på et stort dyrehospital.

Dit dyrehospital i København

Fordelen ved at vælge VET Gruppen som dit dyrehospital i København er, at vi har to klinikker i og omkring København, og du kan således vælge at benytte dig af den, der er mest oplagt i forhold til dit hjem.

Du vil modtage samme gode service i alle vores klinikker, og uanset hvilken, du ønsker at bruge, vil vi sørge for at give dit kæledyr en tryg behandling.

Klinikken i Valby ligger på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby og kan kontaktes pr. mail på info@valbydyreklinik.dk.

Vores klinik i Birkerød ligger på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. Her kan vi elektronisk kontaktes på info@birkeroeddyreklinik.dk.

Med vores afdelinger dækker vi et stort område af Storkøbenhavn, og søger du et trygt dyrehospital i København, står vi altid klar til at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi er til for dit dyrs bedste.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide


Kontakt os i dag

×
Menu
Døgnvagt