Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04

Line Elberg

Line Elberg er 1. års veterinærsygeplejerskeelev på Trollesminde Dyreklinik. Line er ansat på Trollesminde Dyreklinik i juni 2020 og forventes at afslutte sin veterinærsygeplejerskeuddannelse i efteråret 2023.

Line har mange års erfaring fra klinisk praksis, men fik desværre aldrig ”papir” herpå. Nu skal det være, så Line er startet på veterinærsygeplejerske-uddannelsen sammen med klinikkens andre veterinærsygeplejerskeelever. Line har bl.a. flere års erfaring som daglig leder af Søstrene Greenes butik i Hørsholm og er således en medarbejder med rigtig mange kompetencer. Line er altid glad og imødekommende med et stort hjerte for klinikkens patienter og deres ejere.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv