Skip to main content
1. januar 2023

Vi overgår til Vetgruppen

Vi har fået ny ejer.

Dyrlægerne og stifterne Niels Peter Koed, Erik Holm-Christensen og Leif Nielsen har overdraget klinikken til den landsdækkende sammenslutning af danske dyreklinikker, VetGruppen.

Klinikken fortsætter under samme navn og med Niels Peter, Erik og Leif som klinikledere sammen med vores stab bestående af dyrlæger, veterinærsygeplejerske og elever.

Du vil fortsat opleve den tryghed, omsorg og nærhed, der er brug for, når dit dyr skal have et sundhedstjek, bliver ramt af sygdom eller kommer til skade.

til gengæld kan vi som en del af den nye sammenslutning tilbyde en endnu bredere faglig behandling i fremtiden, fordi vi er blevet en del af et fællesskab med dygtige kolleger på andre dyreklinikker og- hospitaler. Til sammen er vi specialiseret i stort set alle typer sygdomme og lidelser hos familiedyr. Det gælder ikke bare hunde, katte og heste, men også andre smådyr som kaniner, krybdyr og fugle.

Kvægpraksis vil fortsætte uændret indtil videre. Mere information om dette gives ved besøgene.

Vores åbningstider vil være uændret, og du kan kontakte os på tlf. 75751500. Vores mail ændres pr. 14/4-23 til kontakt.braedstrup@vetgruppen.dk

Andre artikler

Coronavirus håndtering

8. december 2022

Aktuelt hest

7. oktober 2022

Nytårsangst hos hund og kat

9. december 2020
×
Menu
Ring op