Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge ved Tåstrup

Valby Dyreklinik er en moderne dyreklinik i rolige omgivelser ikke langt fra Tåstrup. Her tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger til dit kæledyr. Vi henvender os særligt til folk med kæledyr som kat, hund, kanin og gnavere samt krybdyr og fugle. Vi udfører dagligt både vaccinationer, sundhedstjek, tandpleje, kirurgiske indgreb og meget mere.

Vi er en del af VETGRUPPEN, der består af to fællesejede dyreklinikker i både Valby og Birkerød, og sammen tilbyder vi de bedste dyrlægebehandlinger i København, Tåstrup og omegn. Som noget særligt kan vi tilbyde laserkirurgi i forbindelse med operationer, hvilket giver en langt mere skånsom behandling, hvor dyret hurtigere kommer sig og derved får færre gener og smerter.

Dyreelskende dyreklinik

I Valby Dyreklinik elsker vi dyr og vi går højt op i service og kundepleje. . Derfor lægger vi stor vægt på nænsom håndtering af dyrene i forbindelse med den nødvendige undersøgelse og behandling, så både dyr og mennesker kan føle sig så trygge som muligt. Derfor kan du også regne med, at vores klinik har en rolig og venlig atmosfære, og at vi altid er parate til at besvare dine spørgsmål. Vi dækker et bredt spektrum af København, og hvis du har brug for en dyrlæge nær Tåstrup, står vi til din rådighed.

Særlig efterspurgt er vores døgnvagt, hvor du har mulighed for at komme med dit kæledyr, hvis der opstår et akut problem. Vi har altid en professionel dyrlæge på vagt, der er klar til at tage sig af dit kæledyr, uanset om du kommer fra Søborg, Nørrebro eller Tåstrup. 

God service og rimelige priser

Vi sørger altid for at yde den bedste service for vores kunder, for vi ved af erfaring, hvor hårdt det kan være, når man står med et sygt eller skadet kæledyr. Derfor kan du regne med behandling efter de nyeste metoder i vores klinik. Af samme grund har vi valgt at lægge vores priser på et rimeligt niveau.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjemmebesøg af dyrlæge

Hos Valby Dyreklinik kommer en af vores erfarne dyrlæger også meget gerne hjem til dig i Hvidovre, Rødovre eller andre omkringliggende områder. Vi tilbyder hjemmebesøg, så du ikke behøver at transportere dit kæledyr ud til os i de tilfælde, hvor det ville være vanskeligt. Det kan være, hvis dit kæledyr er meget sygt, og derfor ikke skal ud på transport. Vi tilbyder hjemmekonsultationer i hele Københavnsområdet og omegn.

Rutevejledning og rejseplan til ValbyÅbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Leder du efter en dyrlæge nær Tåstrup?

Har du brug for dyrlægehjælp tæt på Tåstrup, er Valby Dyreklinik kun en kort køretur derfra. Vi tilbyder også hjemmebesøg, hvor én af vores dygtige dyrlæger kan komme hjem til dig i Tåstrup, Høje Tåstrup eller andre områder i nærheden. Vi tager ud på hjemmebesøg i de tilfælde, hvor dyret er for sygt eller skadet til at kunne transporteres eller blot nervøs ved et besøg på klinikken.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv