Skip to main content

Vi tager hånd om dit kæledyr

OMSORG & KVALITET

Vi tager hånd om dit kæledyr

Vi behandler dit dyr, som var det vores eget, og vi har særlig fokus på at gøre besøgene så trygge og stressfri som muligt.

Dyreklinikken tilbyder sundhedseftersyn og vaccinationer samt almindelige sygdomsbehandlinger og operationer. Vores specialer er bl.a. tænder, øjne og HD-røntgen. 

Køge Bugt Dyreklinik er en moderne dyreklinik, der er udstyret med digital røntgen, ultralydsscanner, professionelt tandbehandlingsudstyr med tandrøntgen, operationsstue og laboratorie.

Vi glæder os til at møde dit kæledyr.

Tænder i fokus

Vi tilbyder professionel tandbehandling til fair priser.

Vores super tandteam består af dyrlæge Uffe og fagveterinærsygeplejerske Henriette som begge er efteruddannet indenfor tænder, hvilket sikre grundig tandbehandling samt kort narkose tid. 

Vi har det bedste udstyr, og vi bedøver kun din hund en gang, hvis den skal have renset tænder og have trukket tænder ud.

Læs mere

Øjne som speciale

Øjendyrlæge Jens Knudsen har over 30 års erfaring med øjensygdomme og øjenlysninger. 

Han laver omkring 1000 øjenlysninger årligt, og du er derfor i de bedste hænder, når din hund skal avlsgodkendes .

Jens er blandt landets 20 øjenpanel dyrlæger som er godkendt af DDD og ECVO til at diagnosticere arvelige øjensygdomme hos hund og kat.  

Læs mere

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

Bestil tid:

Mandag – fredag: 09:00 – 17.00

×
Menu
Ring op
Mail