Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 9715 5722

Cancerbehandling

Uddannet til at diagnosticere og behandle kræftsygdomme

Dyrlæge Morten Bentsen er uddannet til at diagnosticere og behandle kræftsygdomme hos hunde og katte, der ofte kan være meget forskellige i udbredelse og forløb. Heldigvis er mange kræftsygdomme godartede, og kan kureres ved en operation. For at stille den korrekte diagnose, er der ofte nødvendigt at tage blodprøver, røntgenbilleder og scanne patienten. Læs mere på hundkatcancer.dk.

Jeg elsker virkelig deres omsorg


Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

– Helle Jørgensen, katteopdrætter

De er bare grundige hele vejen igennem


Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

– Gitte Møller, katteejer

Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

– Gitte Møller, hundeejer

Følg med i dagligdagen på Ikast Dyreklinik og få tilbud og viden om dit kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail