Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 9715 5722

Vagtsamarbejde med 
Dyrehospitalet Heden i Herning

Vagtdyrlæge døgnet rundt

Når dit kæledyr pludselig bliver sygt om aftenen, om natten eller i weekenden, vil du som kæledyrsejer gerne kunne henvende dig til en dyrlæge, men det kan være svært at finde ud af, hvor man kan få den rette hjælp i sådan en situation.

På Ikast Dyreklinik mener vi, at alle kæledyr har ret til et trygt dyreliv. Derfor er vi en del af et vagtsamarbejde med Dyrehospitalet Heden i Herning, der har en dyrlæge på vagt døgnet rundt, aften, nat og weekend, så du hurtigt kan få hjælp, hvis uheldet er ude og dit kæledyr kommer til skade eller bliver akut sygt. Vagtdyrlægen står altid klar til at yde kompetent, omsorgsfuld og tryg akutbehandling af dit kæledyr. Vi har fokus på dit kæledyrs tryghed i alt hvad vi gør, og vi stræber efter at dit kæledyr skal have en god oplevelse hos dyrlægen, også når det er akut.

Som vagthospital modtager Dyrehospitalet Heden både akutpatienter fra egen praksis og akutte patienter der bliver henvist fra andre dyrlæger. Derfor har de har altid mulighed for at indkalde ekstra personale, når behovet opstår. På den måde du være helt sikker på, at dit kæledyr får den bedst mulige behandling.

Ved konsultationer, undersøgelser og behandlinger i dyrlægevagten tillægges der et vagttillæg. Du kan altid få oplyst prisen på forhånd, når du ringer til os.

Det er vigtigt, at du kontakter vagtdyrlægen telefonisk for at træffe aftale om konsultation eller behandling. På den måde kan personalet stå klar til at hjælpe, når du og dit kæledyr ankommer til dyrehospitalet.

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for dyrlægehjælp til dit kæledyr?

Ring på telefonnummer 97 15 57 22

Følg med i dagligdagen på Ikast Dyreklinik og få tilbud og viden om dit kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail