Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 9715 5722

Vagtsamarbejde med 
Dyrehospitalet Heden i Herning

Hos din lokale dyrlæge i Ikast er du garanteret tryg og kompetent dyrlægehjælp døgnet rundt. Vi er en del af et vagtsamarbejde med en række andre dygtige og erfarne dyrelæger på Dyrehospitalet Heden i Herning. Det betyder, at du altid kan få fat i en dyrlæge og få hurtig hjælp, uanset hvornår på døgnet, dit kæledyr har brug for behandling.

Se mere om Dyrehopitalet Heden her: Dyrehospitalet Heden 

Hurtig hjælp til dit kæledyr

Lige så stor en glæde det er at have et kæledyr, lige så ubehageligt kan det være, hvis kæledyret bliver sygt, kommer til skade eller viser tegn på smerter. De fleste kæledyrsejere henvender sig til en dyrlæge med det samme, hvis kæledyret er skidt tilpas, og det kan være frustrerende, hvis du ikke kan få fat i den rette hjælp, når du står i sådan en situation. 

Hos din dyrlæge i Ikast fokuserer vi på tryghed, omsorg og professionalisme og stræber altid efter at yde den bedste behandling for kæledyret. Hos os er både ejer og kæledyr altid i trygge hænder. Vi ønsker, at vores kunder altid kan komme i kontakt med en erfaren dyrlæge, og derfor har vi et tæt vagtsamarbejde med Dyrehospitalet Heden. Samarbejdet betyder, at du kan være helt tryg og rolig, hvis dit kæledyr har brug for dyrlægehjælp – du får nemlig hjælp med det samme. 

 

Akut brug for hjælp?

Har du akut brug for dyrlægehjælp til din hund eller kat?

Ring på telefonnummer 97 15 57 22

Følg med i dagligdagen på Ikast Dyreklinik og få tilbud og viden om dit kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail