Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 9715 5722

Scanning

Ultralydsscanning er en unik, sikker og smertefri undersøgelse. Et unikt redskab til diagnosticering af mange forskellige slags lidelser.

En scanning er et nemt, sikkert og unikt værktøj, der giver de bedste forudsætninger for at diagnosticere korrekt og påbegynde den mest succesfulde behandlingsform.

Scanning er et godt supplement til for eksempel at diagnosticere sygdomme i bughulen. Vi kan også bruge undersøgelsen til nemt og hurtigt at udtage urinprøver eller biopsier (vævsprøver).

Scanning er også meget brugbar til drægtighedsundersøgelse. Vi kan gennemføre en drægtighedsundersøgelse fra dag 25 i drægtigheden. 

Scanning er en smertefri og tryg behandling

Hos Ikast Dyreklinik tager vi os god tid til alle dyr. Det er vigtigt, at I møder trygge, rolige og kompetente hænder gennem hele processen. Det gælder, uanset om dit kæledyr skal igennem en mindre eller større behandling eller operation. Selve undersøgelsen er helt smertefri for dit kæledyr, og vi gør os umage med, at det er en god og afslappende oplevelse. 

Jeg elsker virkelig deres omsorg


Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

– Helle Jørgensen, katteopdrætter

De er bare grundige hele vejen igennem


Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

– Gitte Møller, katteejer

Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

– Gitte Møller, hundeejer

Følg med i dagligdagen på Ikast Dyreklinik og få tilbud og viden om dit kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail