Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 9715 5722

Kirurgisk behandling

Har dit kæledyr en operationskrævende lidelse som f.eks. en knude i mælkekirtlerne, et sprængt korsbånd eller livmoderbetændelse? 

Skal dit kæledyr opereres? Så skal du huske følgende:

  • Dit kæledyr skal afleveres på klinikken til indlæggelse efter aftale.
  • Din hund eller kat skal møde fastende, dvs. aftensmad aftenen i forvejen, men ingen morgenmad. Der må gerne være adgang til vand.
  • NB: Kaniner må ikke fastes!

Ved indlæggelsen af dit kæledyr bliver der foretaget en forundersøgelse, hvor der lyttes på hjerte og lunger. Derudover anbefaler vi at der bliver taget en blodprøve, for at sikre os bedst muligt på, at dit kæledyr er klar til operation.

De fleste operationer bliver foretaget om formiddagen, og dit kæledyr kan komme hjem til dig igen om eftermiddagen. I nogle sjældne tilfælde vil det være en god ide, at dit kæledyr bliver på klinikken natten over til observation.

Operationspatienterne bliver under operationen overvåget af en veterinærsygeplejerske, der holder øje med puls, blodtryk og respiration. Efter operationen bliver patienterne lagt til opvågning i opvågningsafdelingen, hvor de er under løbende opsyn. Vi sørger for at holde patienterne varme med tæpper og varmepuder, og tilbyder dem vand og lidt mad, så snart de klar til det.

Jeg elsker virkelig deres omsorg


Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

– Helle Jørgensen, katteopdrætter

De er bare grundige hele vejen igennem


Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

– Gitte Møller, katteejer

Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

– Gitte Møller, hundeejer

Følg med i dagligdagen på Ikast Dyreklinik og få tilbud og viden om dit kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail