Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 9715 5722

Kirurgisk behandling

Skal din hund opereres for en operationskrævende lidelse som f.eks. en knude i mælkekirtlerne, et sprængt korsbånd eller livmoderbetændelse? 

Skal din hund opereres for en operationskrævende lidelse som f.eks. en knude i mælkekirtlerne, et sprængt korsbånd eller livmoderbetændelse, skal den afleveres på klinikken om morgenen mellem 8 og 9. Den skal møde fastende, dvs den må få aftensmad aftenen i forvejen, og ellers kun vand.

Hunden bliver ved ankomsten tjekket og får herunder også sit hjerte undersøgt med stetoskop. Før hunden skal opereres, vil det ofte være en god ide, at få taget en blodprøve for at sikre sig, at hunden er klar til operationen. De fleste hunde vil blive opereret om formiddagen, og kan så komme hjem til ejeren om eftermiddagen. I nogle tilfælde vil det være en god ide, at hunden bliver på klinikken natten over.

Operationspatienterne bliver under operationen overvåget af en sygeplejerske, der måler puls og blodtryk, og efter operationen bliver dyrene lagt i opvågningsafdelingen, hvor de også her er under overvågning af en sygeplejerske, der sørger for at holde patienterne varmt pakket ind i tæpper under opvågningen.

 • Jeg elsker virkelig deres omsorg


  Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.

  – Helle Jørgensen, katteopdrætter
 • De er bare grundige hele vejen igennem


  Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!

  – Gitte Møller, katteejer
 • Jeg vil anbefale dem til hele Danmark


  Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!

  – Gitte Møller, hundeejer

Følg med i dagligdagen på Ikast Dyreklinik og få tilbud og viden om dit kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail