Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47
 • Dyreklinikken Amagerbrogade

  Se vores jobopslag under, fanen personale.

  Hos Dyreklinikken Amagerbrogade finder du en dygtig dyrlæge i København,
  som hjælper dit kæledyr med at få den helt rette behandling.

Hvad vi kan hjælpe med som din dyrlæge

Vælger du at lade en dyrlæge fra vores dyreklinik behandle dit kæledyr, så kan du være sikker på, at den er i gode hænder. Vi tilbyder at hjælpe alt fra hunde og katte til gnavere med mange forskellige behandlinger, herunder sundhedsabonnement.

En dyrlæge fra denne dyreklinik udfører blandt andet sundhedsundersøgelser, vaccinationertandbehandlinger samt sterilisation og kastration og mange andre typer af opgaver. Kan vi ikke selv klare opgaven, så tøver vi ikke med at sende dig og dit kæledyr videre til en af vores kompetente dyrlæger, som vil varetage opgaven.​

Sundhedsabonnement til dit kæledyr

Hos Dyreklinikken Amgerbrogade går vi op i vores små firbenede klienters sundhed og deres tobenede ejers tryghed, hvorfor vi tilbyder VetPlan. VetPlan er et sundhedsabonnement, hvor de vigtigste undersøgelser, vaccinationer og forbyggende behandlinger indgår i et fast månedlig beløb. På den måde er du sikret regelmæssige og planlagte sundhedseftersyn, der giver dig øget viden omkring dit kæledyrs sundhed til en fast pris. 

Du kan vælge mellem forskellige sundhedsabonnementer, som passer til dig og dit kæledyrs behov. Som din dyrlæge tager vi gerne en snak med jer herom, så vi finder frem til den helt rigtige løsning for jer.


 • Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra! Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

  Sarah Williams
  Anmeldelse fra Facebook

 • For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

  Tine Kjær
  Anmeldelse fra Facebook

 • Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

  Janniche Reinsborg
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

  Jannie Nikolajsen
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

  Lise Larsen
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

  Ann Christiansen
  Anmeldelse fra Facebook

En dyrlæge du kan have tillid til

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade er der i alt fire dyrlæger, som alle står klar til at hjælpe dig med at få behandlet dit kæledyr. Når du lader en dyrlæge fra vores dyreklinik behandle dit dyr, så er du sikker på, at dyret er i de bedste hænder. Vi vil altid tage hensyn til det givne dyr og dens ejer, og vi sørger for at både dyr og ejer er trygge ved behandlingen, der skal udføres.

Udover at udføre diverse behandlinger på vores dyreklinik, så tilbyder vi også salg af forskellige produkter til dit kæledyr.

Kontakt din lokale dyrlæge på Amager

Vil du vide mere om, hvad vores dyrlæge kan gøre for dig? Så tag kontakt til os allerede i dag. Bestil en tid til dit kæledyr ved at ringe til os på telefon 32 55 38 47.

Mød holdet bag Dyreklinikken Amagerbrogade

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

×
Menu
Ring op
Mail