Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

VETERINÆRSYGEPLEJERSKEELEVER

Christel

Jeg har været ansat som klinikassistent her på klinikken siden februar 2022, og startede op som veterinærsygeplejerskeelev i august 2022.

På klinikken vil i primært møde mig i receptionen hvor jeg tager godt i mod dig og dit dyr, samt ved de almindelige konsultationer, hvor jeg vil fungere som en hjælpende hånd.

Inden jeg blev fastansat som veterinærsygeplejerskeelev læste jeg til folkeskolelære, men jeg måtte sande, at mit hjerte ligger hos dyr, og derfor er jeg også meget glad for at jeg har fået muligheden for at læse til veterinærsygeplejerske. Jeg holder meget af alle slags dyr, men må nok også erkende, at min forkærlighed særligt ligger hos hunde -og gerne de større af slagsen.

Privat bor jeg i Vanløse sammen med min kæreste Nicklas og sammen har vi vores hund Balder, som er en græsk gadehund. 

Anna F. Olsen

Jeg startede som veterinærsygeplerjseelev på klinkken i August 2023.

På klinkken kan i møde mig i receptionen eller som en hjælpende hånd i konsultationerne.
Jeg har særligt en stor interesse for vores indlagte patienter og vores operationer og jeg glædes ved at tilære mig ny viden hver eneste dag på arbejde.

Jeg er hestepige fra barns ben og har altid brugt megen af min tid i en stald omringet af dyr. Det er er nok også grunden til at jeg har så stor kærlighed for dyr og deres velvære.

Privat bor jeg i min lejlighed på Nørrebro.

×
Menu
Ring op