Tilbage til vetgruppen.dk

Personalet på Ansager Hestehospital

På kontoret styrer Linette og Linda tidsbestilling, koordinering og salg af artikler. Karen er vores bogholder.

Den daglige pleje af de indlagte patienter forestås af vores veterinærsygeplejerske under ledelse af en ansvarshavende dyrlæge. Sygeplejersken arbejder desuden i Ansager Hestehospitals eget laboratorium. For eksempel undersøger vi mange gødningsprøver for parasitter. De indlagte patienter følges også efter behov med blodprøveanalyser på laboratoriet.

Vi har fire veterinære service medarbejdere som bl.a. kører hospitalets ambulance. De passer staldene, og desuden assisterer de ved behandling og undersøgelse af patienterne. En af medarbejderne har også en uddannelse som hesteinseminør.

I alt fem dyrlæger er beskæftiget på Ansager Hestehospital.

Vi tilstræber på Ansager Hestehospital, at vi har den sidste nye viden indenfor diagnostik, behandling og operationsteknikker for heste. Derfor deltager vi hyppigt i danske og internationale kongresser. Ligeledes ønsker vi at have alt nødvendigt udstyr til diagnostik, behandling og operation, således at alle gængse former for behandlinger og indgreb kan iværksættes.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 75 29 70 66 eller send en mail på kontakt.ansager@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

ANSAGER HESTEHOSPITAL
Gartnerhaven 5,
6823 Ansager

Tlf. +45 75 29 70 66
kontakt.ansager@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook