Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Akut brug for hjælp?

Dit kæledyr i centrum

Tryg og smertefri behandling


Birkerød Dyreklinik
– Din dyrlæge i Nordsjælland

Hos Birkerød Dyreklinik elsker vi dyr, og det lægger vi ikke skjul på i vores daglige arbejde. Som dyrlæger har vi specialiseret os i kæledyr, og i vores moderne lokaler i Birkerød er vi i stand til at diagnosticere og behandle stort set alle almindelige sygdomme hos dit dyr. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen til en behagelig konsultation på Hovedgaden 25 i Birkerød.

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, hvor meget dit kæledyr betyder for dig, og vi gør os derfor umage for at skabe et indbydende og trygt miljø på vores klinik. Når du træder ind i vores reception, vil du opleve, at venlig atmosfære og personlig kundekontakt er i højsædet, så besøget bliver en behagelig oplevelse for både dig og dit kæledyr. Er du nervøs, tager vi os god tid til at sætte dig ind i den enkelte behandling, så du kan føle dig helt tryg ved at overlade dit dyr i vores varetægt.

Kort om VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.
Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Pernille Bojsen
Dyrlæge

Christian John-Pedersen
Dyrlæge

Asger Wenck
Seniordyrlæge og klinikleder

Kristine Baron
Veterinærsygeplejerske

Afdeling i Valby med døgnvagt

Hos Birkerød Dyreklinik tilbyder vi hjælp fra en dyrlæge døgnet rundt. Vi har døgnvagt, som sikrer dig mulighed for hjælp i akutte situationer på alle tider af døgnet. Der er altid en dyrlæge på vagt fra Birkerød Dyreklinik, så vi hurtigt kan behandle dit kæledyr, hvis der opstår akutte problemer.

Du kan kontakte vores døgnvagt på telefon ved akut sygdom. Så hjælper vi dig og dit kæledyr, og giver dig den bedste service.

Dyrlæge Birkerød er en del af VETgruppen

VETGRUPPEN er en sammenslutning af to lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Birkerød Dyreklinik består, ligesom Valby Dyreklinik, af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Fælles for vores medarbejdere er, at de alle ønsker det bedste for dit dyr. Gennem forebyggende og behandlende pleje, søger vi at øge dit kæledyrs sundhed og velvære. Vi tager os bl.a. af tandbehandling, fodervejledning, neutralisering, regelmæssige sundhedstjek samt ID-mærkning, herunder ørertatovering og chipning.

På Hovedgaden 25 råder vi over det nyeste udstyr på markedet, vi har bl.a. nyistandsatte operationsstuer og indlæggelsesfaciliteter og er i stand til at udføre ilt-terapi, ultralydsscanning og tandrøntgen, CT scanner og endoskopi-udstyr. Udover moderne faciliteter på vores egen klinik, tilbyder vi også hjemmekonsultation ved alvorlig sygdom. Vi er klar til at rykke ud, når dit kæledyr er i nød.

Få hjælp til din betaling

finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Vi kommer hjem til dit kæledyr

Hvis du har brug for det, tilbyder vi hos Birkerød Dyreklinik, at vores dyrlæge kommer på hjemmebesøg hos jer.

Vi tilbyder hjemmekonsultationer, fordi det i nogle tilfælde vil gøre en stor forskel, at dyrlægen kommer til jer. Hvis dit kæledyr er dårligt og medtaget, vil transporten ud til os være en belastning, som dyret ikke skal udsættes for. Derfor tilbyder vi, at en af vores kompetente dyrlæger tager hjem til jer på hjemmebesøg, så dit kæledyr kan modtage behandlingen i rolige, hjemmelige omgivelser. Vi tilbyder hjemmekonsultation i hele Københavnsområdet og omegn.

Vi specialiserer os i

Hunde
Katte
Smådyr

Åbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!

Mandag - Fredag: 08.00 – 17.30 | Lørdag og Søndag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Kom i kontakt med os

Hvis du har et kæledyr, som har brug for et besøg hos dyrlægen, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tager os god tid til at besvare dine spørgsmål eller give dig en uddybende viden.

Hovedgaden 25
3460 Birkerød

T: 81 81 89 81
E: info@birkeroeddyreklinik.dk 

Skriv til os

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@birkeroeddyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag 08.00 - 17.30
Tirsdag 08.00 - 17.30
Onsdag 08.00 - 17.30
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00 (butik)
Søndag 10.00 - 14.00 (butik)
Følg os

Find vej

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv