Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Trustpilot Widget

AFRET HUNDENS ADFÆRD

Hos Birkerød Dyrehospital anbefaler vi et årligt sundhedstjek

AFRETNING AF HUNDENS ADFÆRD

Afret din hunds uhensigtsmæssige adfærd med adfærdstræning i Nordsjælland

Ønsker du at afrette din hunds adfærd, så benyt dig af vores tilbud om hjælp til adfærdstræning i Nordsjælland.

Små unoder, som man før accepterede mens hunden var hvalp, udgør nu reelle udfordringer idet, at man står med en fuldvoksen hund. Måske oplever du, at du har svært ved at styre din hund, da den ikke lystrer elementære kommandoer, eller kan finde ud af at gå pænt i snor. Værre endnu, så er din hund måske begyndt at udvise en nervøs eller aggressiv adfærd overfor andre hunde og mennesker? Ofte skyldes disse problemer mangelfuld opdragelse eller forkert omgang med hunden i det daglige.

Birkerød Dyreklinik tilbyder hjælp med adfærdskonsultationer i Nordsjælland

Vi ønsker at give din hund de bedste forudsætninger for et sundt og godt liv. Derfor er vores klinik i Birkerød begyndt at tilbyde hjælp med hundeadfærd i Nordsjælland.

Lær at forstå din hund

Til vores adfærdskonsultationer kan du få hjælp til at forstå din hunds væsen og dens måde at opfatte verden på. Du vil blandt andet skulle lære at aflæse dens adfærd og kropssprog. I kraft af, at du lærer at læse dens signaler, vil du nemmere kunne kommunikere med din hund. På den måde skabes der grobund for et bedre samarbejde mellem ejer og hund, hvilket er afgørende for at kunne udvikle hundens træningsfærdigheder.
For at understøtte den gode relation mellem hund og ejer benytter vi os af træningsmetoden kaldet ’positiv forstærkning’. Metoden er baseret på videnskabelige principper om indlæringspsykologi. Her tydeliggøres det, at hunde lærer optimalt, hvis de belønnes ved god opførsel frem for, hvis de straffes ved forkert opførsel.
Kontakt os for mere information og tidsbestilling til en adfærdskonsultation.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 81 81 89 81 eller send en mail på kontakt.birkerød@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

×
Menu
Ring op