Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Trustpilot Widget

ØJENSYGDOMME HOS HUNDE
 

Hos Birkerød Dyrehospital anbefaler vi et årligt sundhedstjek

ØJENSYGDOMME HOS HUNDE
 

Hos Birkerød Dyrehospital tilbyder vi udredning og behandling af en række medicinske og kirurgiske øjensygdomme hos hunde.

Det er altid svært at tage afsked med sit kæledyr. Derfor bestræber vi os på at skabe en venlig og imødekommende atmosfære, når du besøger os for at få aflivet din hund. Hos VetGruppen vil vi gerne være med til at give din hund en værdig afslutning på livet, og vi har god erfaring med smertefri og nænsomme aflivninger af hunde.

Alle klinikker i VetGruppen har som mål at yde en høj faglighed og en personlig kundepleje. Derfor er du og din hund selvfølgelig også sikret en god behandling, når den svære beslutning om aflivning er taget.

Aflivning af hunden i hjemmet

Hos VetGruppen synes vi ikke, at din hund skal lide unødvendigt overlast på sin sidste dag og i nogle tilfælde er det ikke muligt eller hensigtsmæssigt, at skulle tage afsked med hunden hos dyrlægen. Derfor tilbyder vi hjemmebesøg, så du og din hund kan tage afsked i hjemmet.

Dyrlæger med høj faglighed

VetGruppen klinikker består af veterinærsygeplejersker, medhjælpere og dyrlæger med forskellige specialeområder. For at give vores kunder den bedste service og deres kæledyr den bedste behandling, samarbejder klinikkerne. Dermed er du sikret, at dit kæledyr altid er i de bedste hænder, når du besøger en af vores afdelinger. Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker i VetGruppen er forpligtede til videreuddannelse. Det er vores mål at tilbyde en tidsvarende behandling, som lever op til moderne standarder. Lige meget om vi foretager aflivning af hunde, tandbehandling af katte, sterilisation af kaniner eller noget helt fjerde.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale klinik i VetGruppen, hvis du har brug for en kompetent og kærlig behandling af dit kæledyr. Vi ser frem til at modtage jer i moderne og hyggelige rammer.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 81 81 89 81 eller send en mail på kontakt.birkerød@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

×
Menu
Ring op