Skip to main content
Velkommen til

Kasernens Hesteklinik

Hestedyrlæge i Næstved

Kasernens Hesteklinik er beliggende i smukke omgivelser på den gamle gardehusarkaserne i Næstved. Vi råder over alle essentielle udendørs faciliteter, så som ridebane, ridehus samt område til mønstring og longering på hårdt underlag.

På klinikken har vi udstyr til diagnostisk udredning. Vi foretager alt fra halthedsundersøgelser, udredning af nedsat præstation, en række elektive operationer, luftvejsdiagnostik, undersøgelse for mavesår, røntgen, ultralyd samt kiropraktiske behandlinger. Vi prioriterer samarbejde med vores klienter rigtig højt, da vi mener, det har en stor betydning for den behandling, vi udfører.

Vi har desuden også en udekørende praksis, hvor vi kommer hjem i stalden og udfører den ønskede diagnostik og behandling. Ligeledes råder vi over et større stutteri, hvorfra vi udfører reproduktion med inseminering af hopper, tapning af hingste mm.

Vi er på Kasernens Hesteklinik et team af kompetente dyrlæger, som altid er her for at yde det bedste for dig og din hest.

Åbningstider

Mandag

8.00 – 16.00

Tirsdag

8.00 – 16.00

Onsdag

8.00 – 16.00

Torsdag

8.00 – 16.00

Fredag

8.00 – 15.00

Vi har 24/7 døgnvagt – alle årets dage. Læs mere under vagt her

Praktisk info

Læs mere om nogle af de praktiske forhold du møder på klinikken, inden du tager din hest med til undersøgelse.

Kontakt

I tidsrummet fra kl. 8.00-9.00, vil det være muligt, at tale med en dyrlæge. ​Tidsbestillinger kan foretages frem til kl. 11.

Udenfor almindelig åbningstid, kan den vagthavende dyrlæge i vagtsamarbejdet kontaktes på 57 64 10 33​ eller 56 28 22 84.

Dette gælder fra kl. 16.00 mandag-torsdag, fra kl. 15.00 fredag samt weekend og helligdage.

×
Menu
Ring op