Kirurgi

På Kasernens Hesteklinik er din hest i gode hænder, hvis den har brug for en planlagt operation. Kirurgerne på klinikken har stor erfaring med elektive operationer, herunder kastration, drænering af bihuler, enukleation, navlebrok, bukkehov, griffelbensfraktur og komplicerede sårskader. 

Indlæggelse og operation på Kasernens Hesteklinik

På Kasernens Hesteklinik kan din hest blive indlagt og opereret. Vi foretager elektive (planlagte) operationer som fx kastration, drænering af bihuler (trepanering), enukleation (fjernelse af øje ved alvorlige skader og lidelser i øjet), navlebrok, bukkehov, griffelbensfraktur samt komplicerede sårskader ind til led, seneskeder samt andre vitale strukturer. Vi foretager ikke kolikoperationer eller større knoglekirurgiske indgreb. Klinikken har været indrettet med kasteboks og operationsstue siden 2011, hvor der siden er blevet opereret mange heste.  

Aftale om operation foretages ved at kontakte klinikken på telefon: 57641033.
Spørgsmål om operation, forløb, efterbehandling og pris kan besvares på telefon og på mail mail@hesteklinik.dk.  

Praktiske informationer vedrørende indlæggelse og operation kan læses under afsnittet Klinikken og Praktisk info. Herunder findes ligeledes ejererklæringen, som skal udfyldes forud for operation.

Kontakt os på

57 64 10 33

eller skriv til os på

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

Kasernens Hesteklinik

ÅBNINGSTIDER

Mandag

8.00 - 16.00

Tirsdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 16.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 15.00

Vi har 24/7 døgnvagt - alle årets dage. Læs mere under vagt her

×
Menu
Ring op