Skip to main content

Røntgen af hest

Vores digitale røntgensystemer er af højeste kvalitet, og vi garanterer billeder af den bedste kvalitet. Røntgen er en uundværlig del af haltheds- og handelsundersøgelser og gør det muligt at visualisere hestens knogler og led for eventuelle skader eller forandringer.

Digital røntgenundersøgelse af heste på klinikken og udkørende enheder af højeste kvalitet.

På klinikken råder vi over digitale røntgensystemer af højeste kvalitet.  Vi foretager mange røngtenologiske undersøgelser i forbindelse med halthedsudredninger, handelsundersøgelser mm., og vi sætter på klinikken en stor ære i at levere billeder af den højeste kvalitet. På røntgen kan man visualisere hestens knogler og led og eventuelle forandringer eller skader. Røntgenoptagelser er ofte en uundværlig del af halthedsundersøgelser, ligesom røntgen er en vigtig del af handelsundersøgelser. Vi anbefaler altid, at billederne tages på klinikken, da vi herved får den bedste kvalitet.

Vi råder også over digitalt røntgen udstyr til den udkørende del af praksis. Ofte bruges dette til akutte skader, forfangne heste eller heste som af anden årsag ikke kan transporteres.

Kontakt os på

57 64 10 33

eller skriv til os på

×
Menu
Ring op