Ultralydsscanning

Ultralyd er en uvurderlig undersøgelse i hestepraksis, da det er en noninvasiv og smertefri metode til visualisering af bløddelsstrukturer.

Ultralyd som en uundværlig undersøgelse i hestepraksis

Ultralyd bruges til at visualisere bløddelsstrukturer. Fordi ultralyd er noninvasivt og smertefrit, er det en undersøgelse, der i hestepraksis er fuldstændig uundværlig. Ultralyd udføres som regel på bedøvet hest. Undersøgelsen giver dyrlægen vigtige oplysninger ved diagnosticering af problemer relateret til bevægeapparatet, herunder led, sener, ligamenter og knogleoverflader samt nakke, hals og ryg. Men ultralyd bruges også til undersøgelse og visualisering af indre organer (lunge, hjerte, tarme, nyrer etc.) samt sår og hævelser.

Vi tilbyder såvel ultralydsskanninger i udkørende praksis samt på klinikken.

Kontakt os på

57 64 10 33

eller skriv til os på

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

Kasernens Hesteklinik

ÅBNINGSTIDER

Mandag

8.00 - 16.00

Tirsdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 16.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 15.00

Vi har 24/7 døgnvagt - alle årets dage. Læs mere under vagt her

×
Menu
Ring op