Elektroterapi

Elektroterapi er en avanceret og effektiv behandlingsmetode til at lindre smerte, afspænde muskler og opbygge muskelmasse hos heste. Elektroterapi kan også anvendes til at optimere og fremskynde restitutionen af konkurrencehesten.

Elektroterapi til hestebehandling

Elektroterapi er en effektiv behandlingsmetode til behandling af smerte, afspænding og opbygning af muskulatur. Via elektro-pads som fastsættes på hestens muskler, sendes en svag strøm af impulser til musklernes celler. Den svage strøm efterligner det aktionspotentiale ,der normalt skal til for, at en muskel trækker sig sammen og afslappes. På denne måde fremkaldes en rytmisk vekslen mellem kontraktion og relaxion af muskulaturen. Denne vekslen efterligner musklens normale funktion uden at belaste en eventuelt svag struktur. På denne måde kan ophobede affaldsstoffer løsnes, musklen kan afspændes og genopbygges. Elektroterapi kan som behandling bruges i kombination med andre behandlings former som fx dybdegående laser, massage samt injektionsbehandlinger i overlinjen mm. Ud over behandling i forbindelse med skade eller sygdom bruges elektroterapi også til optimering og/eller restitution af konkurrencehesten.

Kontakt os på

57 64 10 33

eller skriv til os på

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

Kasernens Hesteklinik

ÅBNINGSTIDER

Mandag

8.00 - 16.00

Tirsdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 16.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 15.00

Vi har 24/7 døgnvagt - alle årets dage. Læs mere under vagt her

×
Menu
Ring op