Faciliteter

Velkommen til Kasernens Hesteklinik – en moderne hesteklinik beliggende i historiske omgivelser i Næstved. Vi tilbyder det nyeste diagnostiske udstyr, adskillige undersøgelsesrum og en fuldt udstyret operationsstue med kasteboks

Hesteklinik i historiske rammer med moderne udstyr og faciliteter i Næstved

Kasernens Hesteklinik er en moderne hesteklinik beliggende  i historiske rammer på den gamle garderhusarkaserne i Næstved. På klinikken findes det nyeste diagnotiske udstyr, flere forskellige undersøgelsesrum samt operationsstue med dertilhørende kasteboks. Klinikken råder desuden over ridebane og ridehus med fiberbund, asfalteret mønstringsbane og en sygestald til opstaldning af indlagte heste og heste til undersøgelse. 

Kontakt os på

57 64 10 33

eller skriv til os på

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

Kasernens Hesteklinik

ÅBNINGSTIDER

Mandag

8.00 - 16.00

Tirsdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 16.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 15.00

Vi har 24/7 døgnvagt - alle årets dage. Læs mere under vagt her

×
Menu
Ring op