Kørepraksis

Få døgnvagt og professionel behandling ude hos din hest med vores kørepraksis.

Hestedyrlæge på farten: Døgnvagt og diagnostiske undersøgelser ude hos dig

En stor del af vores arbejde foregår i kørepraksis, hvor vi står klar til at hjælpe dig og din hest døgnets 24 timer hele året rundt. Det er her vi klarer både de basale ting som tandrasp og vaccinationer samt de mere akutte ting som kolik og sår.  
Ved diagnostiske undersøgelser hjemme hos dig, råder vi over mobilt udstyr til røntgen undersøgelse, scanning, endoskopi samt gastroskopi. Ved mere komplicerede undersøgelser henviser vi til videre udredning på klinikken, hvor vi har mulighed for yderligere diagnostik og behandling.  

Vi dækker et stort område både mod nord og syd, og bliver din hest syg uden for normal åbningstid kan vi, eller en af vores samarbejdspartnere i vagten, altid hjælpe dig.

Kontakt os på

57 64 10 33

eller skriv til os på

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

Kasernens Hesteklinik

ÅBNINGSTIDER

Mandag

8.00 - 16.00

Tirsdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 16.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 15.00

Vi har 24/7 døgnvagt - alle årets dage. Læs mere under vagt her

×
Menu
Ring op