Om klinikken

På Kasernens Hesteklinik har vores hestedyrlæger og veterinærsygeplejerske stor erfaring indenfor heste. 

Kasernens Hesteklinik​

Flere af vores dyrlæger har også erfaring i smådyr og kvæg. På vores velegnede klinik med gode faciliteter beskæftiger vi os primært med halthedsudredninger, handelsundersøgelser, kirurgi, gastroskopi og endoskopi, luftvejslidelser, samt tandbehandlinger. Vi lægger stor vægt på at holde os opdateret og dygtiggøre os indenfor den nyeste viden.

Hver morgen mellem 8-9 svares telefonen af mindst en dyrlæge, hvor du som ejer kan få hjælp og rådgivning vedrørende din hest. Mange svar finder du her på vores hjemmeside (fx sårpleje, behandling af muk, hvordan en halthedsundersøgelse foregår, hvad er forfangenhed osv.). Husk også at holde øje med vores Facebook hvor vi lægger spændende patienter, tilbud og vigtig information op. Vi prøver løbende at holde ejer-aftener med fokus på forskellige lidelser.

Kontakt os på

57 64 10 33

eller skriv til os på

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

Kasernens Hesteklinik

ÅBNINGSTIDER

Mandag

8.00 - 16.00

Tirsdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 16.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 15.00

Vi har 24/7 døgnvagt - alle årets dage. Læs mere under vagt her

×
Menu
Ring op