Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Eksterne dyrlæger til vagten

Vil du være med til at skabe tryghed for kæledyr og deres ejere? Så er det dig vi mangler.

Dyrehospitalet Heden søger eksterne dyrlæger til at indgå i vagten

Vi er et stort nyt dyrehospital i Herning, og vi har travlt. Faktisk har vi så travlt, at vi har brug for din hjælp. Vi mangler nemlig dyrlæger, der vil indgå som en del af vores vagt.

Vores kerneværdi på Dyrehospitalet Heden er tryghed – tryghed for kæledyr og tryghed for deres ejere. Derfor hjælper vi altid, når der er brug for det, døgnet rundt, alle dage. Og vi håber, at du at vil være med.

Det kan være, at du har lyst til at have vagt en gang om ugen – eller måske kan du kun finde tid en gang om måneden. Stillingen er fleksibel, og uanset hvor ofte du kan tage vagten, hører vi meget gerne fra dig.

Om os:

Vores fantastiske team består af 7 dyrlæger, 12 veterinærsygeplejersker, 1 klinikassistent, 1 fysioterapeut og 1 kontormedarbejder, og der er altid plads til flere. Vi har et godt socialt fællesskab med en uhøjtidelig omgangstone og et godt humør.

Vi tilbyder:

At du får oplæring og fast VSP-hjælp som en del af opstartsfasen, og at der altid er en dyrlæge i fast bagvagt og VSP i tilkald, når der er brug for det.

Stillingen aflønnes som A-kontrakt, men der er også mulighed for at blive fast ansat vagtdyrlæge.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så ring endelig til klinikleder Anette Dueholm på telefon 40 45 47 92

Ansøgningen sender du på e-mail til ad.heden@vetgruppen.dk

Vi holder løbende samtaler – vi glæder os til at høre fra dig.

×
Menu
Ring op
Mail