Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Mød dit kæledyrs nye bedste venner

Vores medarbejdere er personer vi stoler på – og derfor kan du roligt gøre det samme.

Vi tror på, at dedikation og passion er lige så vigtigt som faglige egenskaber. Men ingen af delene kan stå alene. Læs om vores forskellige nørderier og baggrunde herunder.

Anja

Dyrlæge

Jeg er uddannet dyrlæge fra Det Biovidenskabelige Fakultet i 2009.

Mit helt store interesseområde er dermatologien, især udredning og behandling af hunde og katte med allergi, og øregangsbetændelse hos hund.
Derfor har mit fokus på efteruddannelse gennem årene været, og er det stadig, målrettet hudens og ørets sygdomme. Jeg deltager løbende i kurser og dermatologi kongresser, og er medlem af Dansk Veterinærdermatologisk Netværk (DVEN) samt European Society of Veterinary Dermatology (ESVD).
Her i 2024 færdiggør jeg et 1-årigt CPD-akkrediteret efteruddannelsesforløb indenfor dermatologi.

Jeg elsker mit arbejde her på Dyrehospitalet Heden, hvor jeg næsten udelukkende beskæftiger mig med hud – og allergipatienter.

Jeg er ikke fra lokalområdet, men opvokset lidt længere sydpå i en lille by Tistrup, som ligger mellem Ølgod og Varde. I min fritid har jeg altid spillet håndbold, men i de seneste år, er det langsomt blevet erstattet med løbeture i en løbeklub. Jeg er gift med Jesper og sammen har vi vores søn Viggo. Husstanden tæller derudover også to katte og en hund.

Følg med i dagligdagen på Dyrehospitalet Heden og få tilbud og viden om dit kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail