Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040

Mød dit kæledyrs nye bedste venner

Vores medarbejdere er personer vi stoler på – og derfor kan du roligt gøre det samme.

Vi tror på, at dedikation og passion er lige så vigtigt som faglige egenskaber. Men ingen af delene kan stå alene. Læs om vores forskellige nørderier og baggrunde herunder.

Mogens

Dyrlæge

Jeg er uddannet dyrlæge ved KVL i 2002. Efter overstået Internship i Boston hos Angell Memorial Animal Hospital (WSPA) i Boston blev jeg ansat i Glamsbjerg Dyreklinik på Fyn.

Glamsbjerg Dyreklinik voksede siden fra en til fem klinikker på Vestfyn og fik navnet DyrlægeRingen, hvor jeg var medejer i 19 år. 

De seneste 10 år har jeg haft fokus på videreuddannelse inden for tandsygdomme og tandbehandling. Oveni har jeg en stor forkærlighed for kattens sygdomme og adfærd, og har flere års erfaring med arbejde på klinikker, der er certificerede som Cat Friendly efter ISFM. 

September 2021 startede jeg på Dyrehospitalet Heden, hvor jeg har mulighed for at fordybe mig i min store faginteresse for tandsygdomme hos hunde og katte.

Jeg er født og opvokset i Nordjylland på en kvæggård ved Fjerritslev, så dyrene har altid haft en meget central rolle i mit liv, og det har så længe jeg kan huske været min store drøm at blive dyrlæge.

Privat bor jeg på Fyn med min kone Marlene og vores tre børn, samt vores meget kælesyge kat, Coco, en håndfuld akvariefisk og et nataktivt dværghamster, Zoey. Fritiden bruges ofte med en fiskestang eller i vandrestøvlerne. 

Følg med i dagligdagen på Dyrehospitalet Heden og få tilbud og viden om dit kæledyr

×
Menu
Ring op
Mail