Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040
  • Undgå tandproblemer hos din hund med tyggelegetøj

    Hunde har en instinktiv lyst til at tygge og bide. Det kan du udnytte på bedste vis ved at give din hund tyggelegetøj, der hjælper med at holde tænderne rene.

Som hundeejer ved du, at hunde elsker at bide i ting – særligt som hvalp, hvor gummerne kløer. Men hundetænder er ikke glade for:

  • Tennisbolde og punkterede læderbolde – de slider på tænderne!
  • Sten – der er stor fare for, at tænderne bliver beskadigede og måske ligefrem knækker!
  • Store kødben – kan let volde skade og i værste fald knække tænderne på grund af hårdheden. Vælg i stedet kødben og knogler, der er fremstillet til formålet!

Tyggelegetøj aktiverer og forebygger tandsygdomme

Start gerne med at introducere tyggelegetøj for din hund, så tidligt som muligt. Fordelen ved tyggelegetøj er, at det masserer de ømme og kløende gummer, samtidigt med at de virker rensende. Det er langt bedre – og billigere – end dine sko i entreen!

Sådan virker tyggelegetøj

Tyggelegetøj virker gennem den friktion, der opstår mellem tænder og legetøj. På den måde bliver plak og tænder skrabet af tænderne og virker rensende – mens din hund leger!

Du kan få et væld af forskellige typer tyggelegetøj til hunde. Oksehudspinde, kunstige kødben, gummilegetøj, reb og meget mere.

Der er mange muligheder, og det kan være svært at vælge det rigtige legetøj til din hund. Kontakt os for individuel rådgivning.

Kvalitetslegetøj til din hund

På Dyrehospitalet Heden har vi et stort udvalg af specialudviklet legetøj og udstyr – nørdet udvalgt og udviklet med henblik på at være både sjovt og tandrensende.

×
Menu
Ring op
Mail