Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
24/7 vagt telefon: 7040 5040
  • Dygtig veterinær fysioterapeut og veterinærsygeplejerske

    Er du en ambitiøs veterinær fysioterapeut med stærke relationsevner?

Veterinær fysioterapeut & veterinærsygeplejerske søges!

Vi søger en dygtig, udadvendt og ambitiøs udannet veterinær fysioterapeut, der ønsker at tage ansvar for at drive og videreudvikle vores moderne og veludstyrede fysioterapeutiske afdeling. Du er samtidig veterinærsygeplejerske med en stærk faglig baggrund. 

Du har et smil der smitter, stærke kommunikationsevner og empati for både dyr og deres ejere. Din evne til at skabe gode relationer er en vigtig del af jobbet og omfatter også dine kollegaer, som du kommer til at arbejde tæt sammen med, når du skal sikre at alle patienter den bedst mulige behandling.

Din primære opgave kommer til at bestå i at drive dyrehospitalets fysioterapiafdeling, hvor du arbejder med rehabilitering af ortopædiske patienter og fysioterapeutiske behandlinger, herunder f.eks. brug af laser og waterwalker. Når der er brug for ekstra hænder på dyrehospitalet, vil du også få opgaver hvor din erfaring som veterinærsygeplejerske kommer i spil. Du er en holdspiller og er altid klar til at hjælpe dine kollegaer når behovet opstår, eller hvis du har tid tilovers.

Vi søger en profil med:

Stor interesse for fysioterapi, med ambitioner der matcher

2 års erfaring eller mere fra smådyrspraksis

Mulighed for weekendvagt nogle få gange om året

Indstillet på ”skæve” arbejdstider, da vi har et ønske om fleksible åbningstider i fysioterapiafdelingen

Ansvarsområder:

Drive og udvikle dyrehospitalets fysioterapiafdeling

Tæt samarbejde med dyrehospitalets dyrlæger for at sikre den bedste behandling

Veterinærsygeplejerske efter behov

Om os:

Dyrehospitalet Heden er et moderne dyrehospital i Herning, og er blandt Danmarks største dyrehospitaler for smådyr. Vi er en del af Vetgruppen, der en sammenslutning af mere end 50 dyreklinikker og hospitaler landet over.

Vores kompetencer favner bredt, og vi modtager henvisningspatienter fra hele Midt- og Vestjylland. Vi har faciliteter som et moderne in-house laboratorium, en afdeling for fysioterapi, CT-scanner og meget mere. Vi har altid en dyrlæge på vagt udenfor normal åbningstid, og vores telefon er åben døgnet rundt. 

Vores team på 33 består af dyrlæger, VSP’er, VSP-elever og en administrativ blæksprutte, der alle arbejder sammen i en uformel atmosfære, der er er præget af god energi og høj faglighed. Vi hjælper og støtter hinanden, griner sammen, sparrer med hinanden og værner om et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø – også når vi har travlt. 

Som team hjælper vi hinanden med at sikre, at alle besøgende på dyrehospitalet mødes med faglighed og professionalisme. Vi prioriterer tryghed og omsorg i behandlingen af alle vores patienter. 

Send en ansøgning:

Hvis stillingen som veterinær fysioterapeut har vakt din interesse, så send os dit CV og en motiveret ansøgning hurtigst muligt. Der er ansøgningsfrist 15.06.2024, og samtaler afholdes løbende.

Ansøgninger sendes til lh.heden@vetgruppen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til daglig leder Lars Henry Mikkelsen på              tlf. nr. 22 50 75 23.

Vi glæder os til at høre fra dig.

×
Menu
Ring op
Mail