Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 75 88 10 05

FAMILIEDYR

Dyrlæger for familiens kæledyr i Billund og Bredsten

Vi tilbyder diagnostik og medicinsk/kirurgisk behandling af kat, hund, gnavere og andre kæledyr. Målet er at forebygge og bekæmpe sygdomme samt omsorg og tryghed for den enkelte patient og ejer.

Vi tilbyder alt fra vaccinationer, sundhedsundersøgelser, HD/AD røntgenfotografering, laboratorieundersøgelser, tandbehandlinger, kastration, sterilisation og scanninger til større medicinske udredninger.

Vores klinik er veludrustet med udstyr fra nyt digitalt røntgen til avanceret scanningsudstyr. Dette giver os den bedste mulighed for at diagnosticere, således at kæledyrene behandles korrekt. Samtidig deltager dyrlægerne regelmæssigt på kurser, der holder deres viden opdateret, hvilket kommer patienterne til gode. Der skrives i forbindelse med hvert besøg en journal for det enkelte kæledyr, hvilket giver dyrlægerne et godt indblik i dyrenes sundhedsstatus.

Vi tager alle problemstillinger professionelt og alvorligt, omsorg for det enkelte dyr er i højsædet. Det er i vores interesse, at kæledyrene skal have de bedste forudsætninger for en glad og lang tilværelse.

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook