Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 66 12 12 77

Kattevenlig dyreklinik
 

Vi sørger for at holde hunde og katte adskilt

Kattevenlig Dyreklinik

Kalundborg Dyrehospital er guld certificeret Cat Friendly dyreklinik.

Vi ved hvor stressede katte kan blive, hvis de møder en hund i venteværelset hos dyrlægen. Det er ikke kun katten som vi sørger for undgår stress. Det er også ejeren. Vi ved at det kan være en stressende og ubehagelig oplevelse for katteejerne, hvis de kan mærke at deres kat er mere stresset end nødvendigt i transportkassen. Hos Dyrlægen skal man nogle gange forholde sig til specialiseret viden, hvilket er lettest hvis man har en så stressfri oplevelse som overhovedet muligt. 

Derfor har vi valgt at blive en kattevenlig dyreklinik, hvilket vi betyder, at vi sørger for at holde hunde og katte adskilt fra det øjeblik, hvor de kommer ind i vores Cat Friendly Dyreklinik. 

Opdeling i kattevenlig dyreklinik

Så snart man man kommer ind i klinikken er katte og hunde delt op med hver deres separate venteværelse. Katteejere skal gå til venstre og hundeejer til højre. Der er mange klinikker som ønsker at blive katte venlige som ikke har separate venteværelser, men blot tilegnet et hjørne til kattene. Det mener vi ikke er kattevenligt hvorfor vi har valgt at opdele klinikken så hunde og katte ikke skal være i samme rum. Heller ikke konsultationsrum.

Hvis din kat skal være indlagt på hospitalet vil det også foregå i områder og bure, hvor der ikke står hunde i nærheden der kan skræmme kattene.

Kattevenlig dyrlæge konsultation

Af hensyn til kattene har vi separat konsultationsrum til kattene. På den måde sørger vi får at kattene ikke bliver angste eller stressede over at komme ind i et rum, hvor der konsultationen inden har været en hund. Det kan stresse både kat og kattens ejer. I vores nye kattekonsultation har der aldrig været en hund 😉

Første guld certificerede kattevenlige dyrehospital på Vestsjælland

Der er tre forskellige typer af certificeringer som man kan opnå. Guld, Sølv og Bronze. På Kalundborg Dyrehospital er vi stolte af have opnået den højest mulige certificering, nemlig Guld. 

Vi er er den første klinik på Vestsjælland som har modtaget Cat Friendly Gold certificeringen, hvilket vidner om, at selv om der er mange der gerne vil være kattevenlige, er der strenge krav man skal leve op til. 

Se vores certificering her

For mere information om konceptet, se mere på internationale hjemmesider:

  • https://catfriendlyclinic.org/cat-owners/what-is-a-cat-friendly-clinic/

Her kan du finde en oversigt over alle de ting der skal overholdes for at kunne opnå certificeringen

  • https://catfriendlyclinic.org/cat-owners/what-you-should-be-looking-for/

Facebook anmeldelser

4,5 ud af 5 baseret på 60+ anmeldelser

5,0 stjerner

Anette Larsen

Giver 5 ⭐️
Tak for besøget i dag, super dejligt at hundene os kunne blive vaccineret nu Tove var her alligevel. Dejligt du gav dig tid til at besvare vores datters spørgsmål og at hun os fik lov at mærke og føle.
God weekend.

5,0 stjerner

Tanja Lilly Holst

Jeg har brugt Kalundborg dyrehospital i 15 år. Både til hund , hest og kat. Jeg har altid fået god behandling , både ved akutte tilfælde. Aflivning af hund osv.
Jeg har kun ros til Sonny, som altid er venlig og rar overfor mine dyr.
Der har aldrig været noget at sætte en finger på ham andet end ros! 💪👍😊

5,0 stjerner

Anne Varnaa Ritzau

Jeg har været kunde gennem rigtig mange år, og mine katte og min pony har altid fået god og professionel behandling. Alle på klinikken er altid søde og opmærksomme. En særlig tak til Tove og Sonny som var helt utrolige i forbindelse med at vi måtte tage afsked med vores kat Asterix denne sommer. Tove kom hjem til os på sin fridag, hun havde god tid og rummede så fint en svær situation og at vi var kede af det.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 59552323 eller send en mail på kontakt@kalundborgdyrehospital.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kalundborg Dyrehospital
Elmegade 29
4400 Kalundborg


Tlf: 59 55 23 23
kontakt@kalundborgdyrehospital.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Følg os
FIND VEJ
[widgetkit id=”49″]
×
Menu
Ring op
Skriv