Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 66 12 12 77

MODERNE LABORATORIUM

Vi anbefaler en sundhedsordning til dit dyr
 

Laboratorium

Vi har moderne laboratoriumsfaciliteter så vi kan stille den rigtige diagnose

Vores konsultationsrum er store og behagelige rum hvor vi laver de indledende undersøgelser, konsultationer og behandlinger.

Kalundborg Dyrehospital råder over eget nyt og moderne laboratorium, udstyret med avancerede maskiner til undersøgelse af urin, blod, stofskifte, hormoner og meget mere. Dette er med til at sikre at der kommer et hurtigt og effektivt svar på laboratorieprøverne og dermed også at vi hurtigt kan iværksætte det korrekte medicinering og behandling af dit kæledyr, hvad enten der er tale om akutte eller kroniske lidelser.

Laboratoriet giver os samtidigt en god mulighed for at lave undersøgelser af dit kæledyr inden vi lægger dyret i narkose.

Ved afvigelser i blodprøverne, kan det skønnes nødvendigt med korrigerende foranstaltninger inden eller under operationer og narkoser. Vi anbefaler altid at dit kæledyr inden narkose får taget nogle basal-værdier til at sikre dit kæledyr bedst muligt, læs her. Det kan til tider være nødvendigt at anvende eksterne laboratorier i enten Danmark eller udlandet for mere komplicerede undersøgelser.

Til urinundersøgelser med mistanke om infektion anvender vi til bakteriologisk bestemmelse og resistens Flexicult, der både giver en typebestemmelse af bakterien, men også en samtidig resistensundersøgelse, så vi kan målrette behandlingen med det samme.

Gødningsprøver undersøges også fra heste, der foretages ikke larvedyrkning standard, dette skal gøres ved et eksternt laboratorium.

Facebook anmeldelser

4,5 ud af 5 baseret på 60+ anmeldelser

5,0 stjerner

Anette Larsen

Giver 5 ⭐️
Tak for besøget i dag, super dejligt at hundene os kunne blive vaccineret nu Tove var her alligevel. Dejligt du gav dig tid til at besvare vores datters spørgsmål og at hun os fik lov at mærke og føle.
God weekend.

5,0 stjerner

Tanja Lilly Holst

Jeg har brugt Kalundborg dyrehospital i 15 år. Både til hund , hest og kat. Jeg har altid fået god behandling , både ved akutte tilfælde. Aflivning af hund osv.
Jeg har kun ros til Sonny, som altid er venlig og rar overfor mine dyr.
Der har aldrig været noget at sætte en finger på ham andet end ros! 💪👍😊

5,0 stjerner

Anne Varnaa Ritzau

Jeg har været kunde gennem rigtig mange år, og mine katte og min pony har altid fået god og professionel behandling. Alle på klinikken er altid søde og opmærksomme. En særlig tak til Tove og Sonny som var helt utrolige i forbindelse med at vi måtte tage afsked med vores kat Asterix denne sommer. Tove kom hjem til os på sin fridag, hun havde god tid og rummede så fint en svær situation og at vi var kede af det.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 59552323 eller send en mail på kontakt@kalundborgdyrehospital.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kalundborg Dyrehospital
Elmegade 29
4400 Kalundborg


Tlf: 59 55 23 23
kontakt@kalundborgdyrehospital.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Følg os
FIND VEJ
×
Menu
Ring op
Skriv