Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 66 12 12 77

Laboratorium

​Kalundborg Dyrehospital råder over eget nyt og moderne laboratorium, udstyret med avancerede maskiner til undersøgelse af urin, blod, stofskifte, hormoner og meget mere. Dette er med til at sikre at der kommer et hurtigt og effektivt svar på laboratorieprøverne og dermed også at vi hurtigt kan iværksætte det korrekte medicinering og behandling af dit kæledyr, hvad enten der er tale om akutte eller kroniske lidelser.

Laboratoriet giver os samtidigt en god mulighed for at lave undersøgelser af dit kæledyr inden vi lægger dyret i narkose.

Ved afvigelser i blodprøverne, kan det skønnes nødvendigt med korrigerende foranstaltninger inden eller under operationer og narkoser. Vi anbefaler altid at dit kæledyr inden narkose får taget nogle basal-værdier til at sikre dit kæledyr bedst muligt, læs her. Det kan til tider være nødvendigt at anvende eksterne laboratorier i enten Danmark eller udlandet for mere komplicerede undersøgelser.

Til urinundersøgelser med mistanke om infektion anvender vi til bakteriologisk bestemmelse og resistens Flexicult, der både giver en typebestemmelse af bakterien, men også en samtidig resistensundersøgelse, så vi kan målrette behandlingen med det samme.

Gødningsprøver undersøges også fra heste, der foretages ikke larvedyrkning standard, dette skal gøres ved et eksternt laboratorium.

Kalundborg Dyrehospital
Elmegade 29
4400 Kalundborg

Tlf: 59 55 23 23
Email: kontakt@kalundborgdyrehospital.dk

Åbningstider

Mandag 08.30 – 17.00
Tirsdag  08.30 – 17.00
Onsdag  08.30 – 17.00
Torsdag 08.30 – 17.00
Fredag   08.30 – 17.00

Følg os
FIND VEJ

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv