Tilbage til vetgruppen.dk
+45 7022 4442

Dyrlæge Center Vest

Din lokale dyrlæge, Dyrlæge Center Vest, er beliggende i Ringkøbing – vi servicerer dyr i området omkring Ringkøbing, Holmsland, Tim, Staby og Ulfborg-Vemb.

Vi behandler hunde, katte samt mindre kæledyr.

Vores team består af to erfarne og kompetente dyrlæger, en veterinærsygehjælper og en klinikassistent.

Vores dyrlæger på klinikken i Ringkøbing, har rig mulighed for faglig sparring, hvorved vi altid sikrer en professionel ydelse af høj faglig standard samt den absolut bedste behandling til dit dyr.

Du kan trygt aflevere dit dyr til os

For os er det enormt vigtigt, at du føler dig i trygge hænder, når du kommer med dit kæledyr. Kommunikationen er derfor vigtig, så vi sammen kan blive enige om det helt rigtige behandlingsforløb for netop dit dyr. Endvidere lægger vi stor vægt på at give dig nogle gode redskaber til, hvordan du bedst hjælper dit dyr ovenpå igen. Vi bruger også fysioterapi og massage som hjælp til en hurtigere genoptræning, hvor der i samarbejde med ejeren gennemgås forskellige træningsmetoder, som kan laves derhjemme.

Vores operationsstue er fuldt udstyret og vores kompetente dyrlæger står klar til at yde deres bedste for at hjælpe dit dyr. Hvis der er tale om større dyr, tilbyder vi også en udekørende service, hvor vi kommer ud til dyret, og hvis det er muligt, behandler vi på stedet. 

Hos din lokale dyrlæge i Ringkøbing tilbyder vi blandt andet følgende ydelser:

  • Vaccinationer og sundhedsundersøgelser
  • Operationer
  • AD- og HD-fotografering
  • Tandbehandlinger
  • Fysioterapi og massage
  • Laserbehandling
  • Rådgivning i foderplaner
  • Udkørende service

Ønsker du at booke en tid til konsultation, eller har du behov for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte Dyrlæge Center Vest på tlf. 70 22 44 42. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit dyr og dets sundhed.

Dyrlæge Center Vest, Ringkøbing

Herningvej 74 A
6950 Ringkøbing

Tlf.: 70 22 44 42
kontakt.dcvest@vetgruppen.dk
Fax: 69 66 30 54

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail