Tilbage til vetgruppen.dk
+45 7022 4442

Hvad er VetPlan?

VetPlan sundhedsabonnement til hund og kat

Med en VetPlan får du et sundhedsprogram til dit kæledyr. Du får en abonnementsordning, som inkluderer dit kæledyrs årlige vaccinationer og sundhedstjek samt forebyggende pleje og sundhed. VetPlan skal gøre det lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og tandeftersyn. Det betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed og kan spare dig for mange penge. Se priser for VetPlan sundhedsprogram til hund og kat i menuen til venstre. 

Det giver tryghed at vide, at dit kæledyr jævnligt bliver undersøgt, så du er på forkant med eventuelle problemer.

VetPlan er dog ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, er det anbefalelsesværdigt at kombinere VetFamily VetPlan med en sygeforsikring.

Sådan fungerer vores sundhedsprogram

Med VetPlan betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice til din dyreklinik. Dermed får du adgang til en lang række ydelser. Det er sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter, og en VetPlan kan også omfatte midler til at holde dit kæledyr fri for lopper og flåter. Samtidig får du adgang til besparelser på foder og diæter. Der er mange penge at spare, og alle ydelser bliver foretaget af specialuddannet fagpersonale på dyreklinikken.

Kontakt klinikken på tlf. 70 22 44 42 hvis du ønsker at tegne abonnement eller ønsker yderligere oplysning om ordningen.

Dyrlæge Center Vest, Ringkøbing

Herningvej 74 A
6950 Ringkøbing

Tlf.: 70 22 44 42
kontakt.dcvest@vetgruppen.dk
Fax: 69 66 30 54

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail