Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 7022 4442

Hvad er VetPlan?

VetPlan sundhedsabonnement til hund og kat

Med en VetPlan får du et sundhedsprogram til dit kæledyr. Du får en abonnementsordning, som inkluderer dit kæledyrs årlige vaccinationer og sundhedstjek samt forebyggende pleje og sundhed. VetPlan skal gøre det lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og tandeftersyn. Det betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed og kan spare dig for mange penge. Se priser for VetPlan sundhedsprogram til hund og kat i menuen til venstre. 

Det giver tryghed at vide, at dit kæledyr jævnligt bliver undersøgt, så du er på forkant med eventuelle problemer.

VetPlan er dog ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, er det anbefalelsesværdigt at kombinere VetFamily VetPlan med en sygeforsikring.

Sådan fungerer vores sundhedsprogram

Med VetPlan betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice til din dyreklinik. Dermed får du adgang til en lang række ydelser. Det er sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter, og en VetPlan kan også omfatte midler til at holde dit kæledyr fri for lopper og flåter. Samtidig får du adgang til besparelser på foder og diæter. Der er mange penge at spare, og alle ydelser bliver foretaget af specialuddannet fagpersonale på dyreklinikken.

Kontakt klinikken på tlf. 70 22 44 42 hvis du ønsker at tegne abonnement eller ønsker yderligere oplysning om ordningen.

×
Menu
Ring op
Mail