Skip to main content
  • PERSONLIGT VACCINATIONSPROGRAM

Personligt vaccinationsprogram til din hund eller kat

På Frederiksberg Dyreklinik & Spa laver vi et personligt vaccinationsprogram til din hund eller kat, den første gang du besøger klinikken i forbindelse med den årlige sundhedsundersøgelse. Et personligt vaccinationsprogram giver dit kæledyr den bedste beskyttelse mod de sygdomme der findes i dets nærmiljø. Vi ser på de vacciner din hund eller kat har fået hidtil og laver en personlig livsstilsvurdering af dit kæledyr. Ved livsstilsvurderingen tager vi hensyn til race, levevis, nærmiljø og aktuelle smitterisiko.

Herefter vurderer vi hvor stor risiko din hund eller kat har for at blive smittet med de sygdomme man kan vaccinere imod. Vi sammenholder alle informationer og sammensætter den vaccinationsplan der passer bedst til dit kæledyr.

En personlig vaccinationsplan gør, at din hund eller kat aldrig tvinges til at få flere vacciner end der er behov for. Denne fremgangsmåde er sundest for dit kæledyr, fordi det nedsætter risikoen for at dit kæledyr får bivirkninger af sine vaccinationer.

For at give et eksempel, så har vi nogle hunde der kun skal vaccineres hvert 3. år, mens vi har andre hunde der skal vaccineres hvert år.

På Frederiksberg Dyreklinik & Spa bruger vi lang tid på at vælge det vaccine-mærke der giver dit kæledyr den højeste beskyttelse og de færreste bivirkninger. Vores vaccinationsprogrammer følger altid de nyeste anbefalinger fra The World Small Animal Veterinary Association (WSAVA) og American Animal Hospital Association (AAHA) Canine Vaccination Task Force og vi opdaterer løbende.

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid, så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

×
Menu
Ring op
Bestil tid