Skip to main content
  • Priser

Sundhedsundersøgelse

Sundhedsundersøgelse eller racespecifik sundhedsundersøgelse af din hund eller kat
En racespecifik sundhedsundersøgelse er en sundhedsundersøgelse der inkluderer en udvidet gennemgang af din hunds eller kats racespecifikke sundhed. En sundhedsundersøgelse eller racespecifik sundhedsundersøgelse inkluderer en skriftlig hjemsendelsesformular som er specifikt udarbejdet til din hund eller kat. Du kan tilvælge vaccinationer i forbindelse med sundhedsundersøgelsen. Alle vores vaccinationer er individuelle, dvs. at du bliver rådgivet på basis af din hunds eller kats alder og risikoprofil. Vaccinationsprisen tillægges på basis af dine vaccinationsønsker.

Læs mere: Racespecifik sundhedsundersøgelse for hund
Læs mere: Racespecifik sundhedsundersøgelse for kat

749,-

Booster vaccination – 4-6 uger efter sidste vaccination på vores dyreklinik
Efter aftale med vores dyrlæge. Vaccinationsprisen tillægges på basis af dine vaccinationsønsker. En booster vaccination skal ske indenfor 4-6 uger efter sidste vaccination foretaget på vores klinik. Vaccinationsprisen tillægges på basis af dine vaccinationsønsker.

399,-

Rabies til rejsen – vaccination inkl. rabiesvaccine
Har du dit dyr fuldt vaccineret på vores klinik, men skal nu til at lave rejseplaner? Til dyr der overholder alle deres andre anbefalede vacciner og som skal klargøres til rejse til udlandet. Efter aftale med vores dyrlæge.
Hunde og katte må ikke vaccineres mod rabies, før de er 12 uger gamle. Dit kæledyr må derfor først komme med til udlandet, når det er 15 uger. Der skal nemlig gå 21 dage fra rabiesvaccinen er givet til kæledyret er klar til rejse. Dit kæledyr skal være mikrochippet, før rabiesvaccinen gives og der skal ligeledes udstedes et kæledyrspas.
Vores vaccine er gældende i 3 år. Prisen er inkl. rabiesvaccine.

549,-

Stor sundhedsundersøgelse

Stor udvidet sundhedsundersøgelse eller racespecifik sundhedsundersøgelse til hunde
Anbefales til alle hunde, men især seniorhunde, dvs. Små hunderacer over 8 år, Mellemstore hunderacer over 7 år, Store hunderacer over 6 år og Gigantracer over 5 år. Dette er en opgradering af den årlige sundhedsundersøgelse. Kan afsløre skjulte sygdomme, der ofte opstår hos senior hunde.
Inkluderer den årlige sundhedsundersøgelse for senior hunden, herudover blodprøve der screener for skjulte sygdomme, samt en urinprøve. Blodprøven kan bl.a. screene for skjulte lever- og nyresygdomme og sukkersyge. Urinprøven kan bl.a. afsløre forøget drikkelyst, sukkersyge, blærebetændelse og nyreproblemer. Blodprøven tages på klinikken og du får resultatet samme dag. Urinprøven indleveres på klinikken og du får resultatet samme dag (læs mere nedenfor).

BEMÆRK: Hvis blodprøven eller urinprøven viser at din hund lider af en sygdom eller kronisk sygdom, er det vigtigt at få lavet en personlig plan for behandling af den sygdom der er fundet. Du skal derfor booke en ny tid til en sygdomskonsultation hos vores dyrlæge. Ved denne sygdomskonsultation vil der udelukkende være fokus på den sygdom der er fundet: Dyrlægen skal sætte sig konkret ind i din hunds liv i hjemmet og der vil typisk skulle ske en specifik livsstilsændring, ligesom der i mange tilfælde vil skulle startes en medicinsk behandling op. Denne sygdomskonsultation er en seperat tillægsydelse og ikke en del af den store sundhedsundersøgelse.

Læs mere: Hvad er en stor sundhedsundersøgelse?

1649,-

Stor udvidet sundhedsundersøgelse eller racespecifik sundhedsundersøgelse til katte
Anbefales til alle katte, men især senior katte over 8 år. Dette er en opgradering af den årlige sundhedsundersøgelse. Kan afsløre skjulte sygdomme, der ofte opstår hos senior katte.
Inkluderer den årlige sundhedsundersøgelse for senior katten, herudover blodprøve der screener for skjulte sygdomme, plus udvidet blodprøve for undersøgelse af stofskiftet. Blodprøverne kan bl.a. screene for skjulte lever- og nyresygdomme og sukkersyge, samt forøget stofskifte. Blodprøven tages på klinikken og du får resultatet samme dag (læs mere nedenfor).

BEMÆRK: Hvis blodprøverne viser at din kat lider af en sygdom eller kronisk sygdom, er det vigtigt at få lavet en personlig plan for behandling af den sygdom der er fundet. Du skal derfor booke en ny tid til en sygdomskonsultation hos vores dyrlæge. Ved denne sygdomskonsultation vil der udelukkende være fokus på den sygdom der er fundet: Dyrlægen skal sætte sig konkret ind i din kats liv i hjemmet og der vil typisk skulle ske en specifik livsstilsændring, ligesom der i mange tilfælde vil skulle startes en medicinsk behandling op. Denne sygdomskonsultation er en separat tillægsydelse og ikke en del af den store sundhedsundersøgelse.

Læs mere: Hvad er en stor sundhedsundersøgelse?

1649,-

Vacciner

Rabies-vaccine i forbindelse med sundhedsundersøgelse af hund eller kat
Du kan tilvælge en rabies-vaccine i forbindelse med en sundhedsundersøgelse. Alle vores vaccinationer er individuelle, dvs. at du bliver rådgivet på basis af din hund eller kats alder og risikoprofil. Vores rabiesvaccine holder 3 år.

210,-

Vacciner i forbindelse med sundhedsundersøgelse af hund
Du kan tilvælge vaccinationer i forbindelse med en sundhedsundersøgelse. Alle vores vaccinationer er individuelle, dvs. at du bliver rådgivet på basis af din hund alder og risikoprofil. Vi har valgt markedets bedste vaccine med højest beskyttelse og færrest bivirkninger. Hundevacciner har en dokumenteret effekt på 1 år og 3 år.

fra 180,-

Vacciner i forbindelse med sundhedsundersøgelse af kat
Du kan tilvælge vaccinationer i forbindelse med en sundhedsundersøgelse. Alle vores vaccinationer er individuelle, dvs. at du bliver rådgivet på basis af din kats alder og risikoprofil. Vi har valgt markedets bedste vaccine med højest beskyttelse og færrest bivirkninger. Kattevacciner har en dokumenteret effekt på 1 år eller 3 år, alt efter kattens livsstil.

fra 180,-

Sygdom

Konsultation ved sygdom (op til 30 min varighed)
Bemærk at der ved sygdomskonsultationer der varer længere tid, vil der blive opkrævet et ekstra honorar i forhold til den ekstra tid, dyrlægen har brugt.

799,-

Opfølgende kontrol af sygdom (indenfor 3 måneder) (op til 30 min varighed)
Efter aftale med vores dyrlæge. Bemærk at der ved sygdomskonsultationer der varer længere tid, vil der blive opkrævet et ekstra honorar i forhold til den ekstra tid dyrlægen har brugt.

499,-

AKUT sygdomskonsultation – mellem kl. 8.00 – 16.30 (op til 30 min varighed)
Ved akut sygdom, har vi mulighed for at give dit kæledyr en akut sygdomskonsultation hurtigst muligt og på et bestemt tidspunkt, hvilket ofte betyder at dagens andre opgaver skal flyttes eller at visse medarbejdere får overarbejde på dagen. Prisen dækker de ekstra udgifter, der vil været forbundet med akuttiden. Hvis du ønsker at booke en akuttid, kan dette ske på telefon 70259008.

1299,-

Second opinion – specialkonsultation med samtale om diagnose og behandlingsmuligheder (30 min)
At få en second opinion betyder inden for dyrlægeverden, at man har en samtale om en specifik diagnose og de behandlingsmuligheder der findes. En second opinion kan også være relevant, hvis der endnu ikke er stillet en diagnose og du ønsker hjælpe til at få en diagnose og høre mere om de behandlingsmuligheder der findes.
For at kunne rådgive dig bedst, skal vi modtage alle relevante sygdomsjournaler fra tidligere sygdom/sygdomme og tidligere behandlinger. Vi skal modtage dokumenterne mindst 4 dage før konsultationen. Prisen inkluderer forberedelse til konsultationen og gennemlæsning af de relevante dokumenter, der tilsendes.

1299,-

Øvrige ydelser

Internationalt kæledyrspas inkl. udstedelse
Vi hjælper dig gerne med ferieplanerne, men tidsbestilling er nødvendig. Husk her, at medtage din hund, samt alle jeres relevante vaccinationspapirer, samt registreringsattesten fra Det Danske Hunderegister. Vi udfylder passet med al relevant dokumentation, så det er klart til din afrejse.

549,-

Dyrlægeunderskrift og tildeling af ormekur ifm. udenlandsrejse – første besøg, nyt kæledyr vi ikke har set i klinikken før (15 min)
Den danske lovgivning kræver at vi har registreret dit dyr, for at vi kan tildele ormekur. Prisen dækker tiden det tager at oprette din og dit kæledyrs journal, gennemlæsning og udfyldning af relevante papirer, såsom pas, samt dyrlægens tildeling af medicin og underskrift. Bemærk at ormekurens pris skal tillægges, da den afhænger af dyrets vægt.

549,-

Dyrlægeunderskrift og tildeling af ormekur ifm. udenlandsrejse – allerede registrerede kæledyr
Bemærk at ormekurens pris skal tillægges, da den afhænger af dyrets vægt.
Ved to kæledyr i familien gives 50% rabat på andet kæledyr.

399,-

Dags dato transportundersøgelse af dyrlæge samt dyrlægeunderskrift og udfyldelse af “egnet til transport” papirer (15 min)
Visse flyselskaber kræver at dit dyr sundhedsundersøges, før det kan komme ud at rejse.

549,-

Medicin

Recept efter personlig aftale med dyrlægen

149,-

Receptfornyelse – i forbindelse med en konsultation

70,-

Recept på specialvarer / udenlandske varer + porto ved forsendelse

fra 499,-

Vores priser er gældende fra 1. januar 2023.


Læs mere om: Et godt besøg hos dyrlægen

×
Menu
Ring op
Bestil tid