Skip to main content
  • Stor sundhedsundersøgelse 1649,-

Stor sundhedsundersøgelse til hunde og katte

En stor sundhedsundersøgelse (udvidet sundhedsprofil) er en overbygning til vores årlige sundhedsprofil. Den anbefales især til seniordyr, dvs. katte over 8 år, små hunde over 8 år, mellemstore hunde over 7 år, store hunde over 6 år og gigant hunde over 5 år. Vores store sundhedsundersøgelse koster 1649 kr.

En stor sundhedsprofil indeholder, ud over den omfattende undersøgelse og gennemgang af dit dyrs nuværende helbredssituation, også:

  • Kat: En blodprøve der screener de vigtigste indre organer, bl.a. lever og nyrer, for deres sundhed, samt en blodprøve der screener skjoldbruskkirtlen for forøget stofskifte.
  • Hund: En blodprøve der screener de vigtigste indre organer for deres sundhed, bl.a. lever og nyrer, samt en urinprøve, der kan afsløre kroniske sygdomme og sygdomme i urinvejene.

Hos ca. 25% af alle seniordyr, som kommer til vores store sundhedsundersøgelse, finder vi skjult sygdom, som er akut behandlingskrævende. I de fleste tilfælde har ejeren ikke været klar over at deres seniordyr lider af en sygdom.

×
Menu
Ring op
Bestil tid