Skip to main content
 • Priser på behandling af brachycephale hunde

Priser på behandling af fladsnudede hunderacer


Gratis screening

Næse-screening 
Sundhedsfremmende samtale for hundeejere med f.eks. fransk bulldog eller mops, hvor ejeren er bekymret for hundens vejrtrækning.
Sådan gør du: Udfyld først vores spørgeskema. Vores dyrlæge vil herefter læse dine svar igennem og kontakte dig telefonisk. Dyrlæge vil i den forbindelse kunne tilbyde dig en gratis næse-screening efter aftale.

Vigtigt: Hvis du ønsker at få udarbejdet BOAS-udtalelse / dokument i forbindelse med jeres besøg på klinikken, er det vigtigt at du informerer os om dette, når du booker tid til en gratis screening. Dokumentet kan udarbejdes efter besøget, men vil ikke være gratis. Spørg gerne, hvis du ønsker mere information.

gratis

Operation

Operation af næsebor (rhinoplastik) hos fladsnudet hunderace (f.eks. fransk bulldog og mops)
Genskabelse af normale næsebor og snude hos brachycephal hunderace.

 • Inklusiv bedøvelse, fuld kredsløbsovervågning, ilt under operationen og smertebehandling.
 • Inklusiv måling af hundens blodprocent på dagen.
 • Inklusiv vurdering af den bløde gane i bedøvelse, så du kan tage stilling til om du vil have foretaget denne operation på et senere tidspunkt. En næseoperation er tilpasset den enkelte patient.
 • Inklusiv dagsindlæggelse med overvågning.
 • Inklusiv opfølgende kontrolbesøg på klinikken 14 dage efter operationen.

Din hund hjemsendes med skærm, antibiotika og smertestillende medicin, men dette tillægges prisen, da alle hunde er forskellige, hvorfor det vil være forskellige produkter man får ved sin hjemsendelse. Det typiske prisoverslag / forventede pris for en 10-15 kg hund, inkl. organprofil, medicin på dagen, samt hjemsendelsesmedicin og skærm vil ligge på ca. 6.000,- kr. alt efter din hunds behov. Hvis næsebor og gane laves på samme dag, vil den forventede pris ligge på mellem 10.000 og 11.000,- kr.

Special-operation af bruskfløjene
Tillæg for special-operation af bruskfløjene i indre næse vil blive oplyst til ejer alt efter operationens omfang. Operationen er kun nødvendig hos meget få hunde, hvor selve brusken inde i næsen blokerer for udefrakommende ilttilførsel. Her vil dele af brúsken blive fjernet via specialkirurgi. Fra +2.000,-

Bemærk at der vil være et tillæg på bedøvelsen, svarende til merforbrug af anæstesi-medicin i bedøvelse, hos store hunde.

4999,-

Operation af for lang blød gane hos fladsnudet hunderace (f.eks. fransk bulldog og mops)
Udføres med nyeste elektrokirurgiske teknik, dvs. helt uden brug af sting og uden blødning. Genskabelse af en normal blød gane hos brachycephal hunderace.

 • Inklusiv bedøvelse, fuld kredsløbsovervågning, ilt under operationen og smertebehandling.
 • Inklusiv måling af hundens blodprocent på dagen.
 • Inklusiv dagsindlæggelse med overvågning.

Din hund hjemsendes med antibiotika og smertestillende medicin, men dette tillægges prisen, da alle hunde er forskellige, hvorfor det vil være forskellige produkter man får ved sin hjemsendelse. Det typiske prisoverslag / forventede pris for en 10-15 kg hund, inkl. organprofil, medicin på dagen, samt hjemsendelsesmedicin, vil ligge på ca. 6.000,- kr. alt efter din hunds behov. Hvis næsebor og gane laves på samme dag, vil den forventede pris ligge på mellem 10.000 og 11.000,- kr.

Bemærk at der vil være et tillæg på bedøvelsen, svarende til merforbrug af anæstesi-medicin i bedøvelse, hos store hunde.

4999,-

Operation af næsefold hos fladsnudet hunderace
Genskabelse af en normal næsefold hos brachycephal hunderace, hvor næsefolden er så stor, så den giver permanente gener i form af hudbetændelse, svamp og / eller øjenproblemer.

 • Inklusiv bedøvelse, fuld kredsløbsovervågning, ilt under operation og smertebehandling.
 • Inklusiv vurdering af den bløde gane i bedøvelse, så du kan tage stilling til om du vil have foretaget denne operation på et senere tidspunkt.
 • Inklusiv dagsindlæggelse med overvågning.
 • Inklusiv opfølgende kontrolbesøg på klinikken 14 dage efter operationen.

Din hund hjemsendes med en antibiotika, smertestillende medicin og skærm, men dette tillægges prisen, da alle hunde er forskellige, hvorfor det vil være forskellige produkter man får ved sin hjemsendelse. Det typiske prisoverslag / forventede pris for en 10-15 kg hund, inkl. organprofil, medicin på dagen, samt hjemsendelsesmedicin og skærm vil ligge på ca. 9.000,- kr. alt efter din hunds behov.

Bemærk at der vil være et tillæg på bedøvelsen, svarende til merforbrug af anæstesi-medicin i bedøvelse, hos store hunde.

7999,-

Tilvalg ved næse/gane-operation

Organprofil og hæmatologi i før operation inkl. blodprøveudtagning og analyse
Vi anbefaler at alle hunde får undersøgt deres organer, bl.a. deres blodsukker, blodprocent, nyre- og leverfunktion vha. en blodprøve inden bedøvelse til operation. Blodprøven tages på klinikken og du får resultatet samme dag.

+950,-

Kikkertundersøgelse / endoskopi af spiserøret
Hvis din hund har kroniske problemer med surt opstød, kan en kikkertundersøgelse af spiserøret vise hvor stor omfanget af evt. reflux, dvs. syreskader er. En kikkertundersøgelse / endoskopi er således kun relevant for din hund, hvis den har problemer med reflux. Hvis du ønsker en kikkertundersøgelse / endoskopi, er det meget vigtigt at du giver os besked om dette, når I booker tid til operationen. På den måde kan vi afsætte den rette mængde tid til undersøgelsen.

+1999,-

CT-scanning af hovedet i forbindelse med en næseoperation og/eller en operation af den bløde gane
Hvis du f.eks. ønsker at vide hvordan næsemuslingerne ser ud og hvor meget plads der er inde i næsehulen, er det muligt at tilvælge et CT-scanning inden operationen. Hvis du ønsker en CT-scanning, er det meget vigtigt at du giver os besked om dette, når I booker tid til operationen. På den måde kan vi afsætte den rette mængde tid til undersøgelsen. Bemærk: Det er også muligt at få foretaget en CT-scanning af hovedet uden at bestille en operation. Der skal så tillægges en pris på selve bedøvelsen.
Her kan du læse mere om CT-scanning af hovedet.

4999,-

Negleklip i forbindelse operation eller behandling af hund i bedøvelse
Husk at fortælle veterinærsygeplejersken, hvis du ønsker negleklip, når du afleverer din hund.

gratis

Tømning af analkirtler i forbindelse operation eller behandling af hund i bedøvelse
Husk at fortælle veterinærsygeplejersken, hvis du ønsker tømning af analkirtler, når du afleverer din hund.

gratis

Kontrol 14 dage efter operation
For din tryghed, er kontrol af operationssåret 14 dage efter operationen altid med i prisen, hvis din hund opereres på vores klinik.

gratis

Vores priser er gældende fra 1. januar 2023.

Læs mere: Brachycephalt syndrom
Læs mere: Bedøvelse på Frederiksberg Dyreklinik & Spa
Læs også gode råd: Før bedøvelsen

×
Menu
Ring op
Bestil tid