Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Galten: +45 86 94 30 80 Ry: +45 86 89 11 22

DEN SIDSTE REJSE

Dyrlæger for familiens kæledyr i Galten og Ry

DEN SIDSTE REJSE

Det kan være meget svært at tage afsked med sit kæledyr.

Mange ejere håber, at deres kæledyr sover stille ind på dets gamle dage. Oftest går det dog ikke sådan. I de fleste tilfælde er det ejeren, som skal tage beslutning om at sige endelig farvel. Selve beslutningen kan være umådelig svær at tage, når dyret har været en del af familien i mange år.

Stærke følelser har været knyttet mellem menneske og kæledyr, og ejerens aflivningsovervejelser giver ofte skyldfølelse.

Det kan være fornuftigt i beslutningsprocessen at træde et skridt tilbage og vurdere dyrets tarv uden hensyntagen til egne følelser. Det er nemmere sagt end gjort, men det at vurdere kæledyrets livskvalitet bør være essensen i beslutningen.

Kan kæledyret opretholde en acceptabel levevis? Har dyret smerter? Aflivning er en mulighed for at sige farvel til vores kæledyr på en respektabel og værdig måde – inden unødig smerte og lidelse bliver en realitet. Er du i tvivl, om tiden er inde for dit kæledyr, er vi altid behjælpelige med gode råd.

Vi tager os altid god tid til at få den sidste rejse til at foregå så hensynsfuld som mulig for både kæledyr og ejer. Vi tilbyder også hjemmebesøg, så den sidste rejse kan foregå i rolige, hjemlige omgivelser.

×
Menu
Ring op
Mail