Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Galten: +45 86 94 30 80 Ry: +45 86 89 11 22

RENLIGHED

Dyrlæger for familiens kæledyr i Galten og Ry

RENLIGHED

Når hvalpen har sovet, spist, drukket eller leget skal den som regel tisse. Og når den skal tisse, så er det nu og ikke om et ½ minut. En lille hvalp kan kun holde sig i meget kort tid.

Benyt samme udgangsdør hver gang, så vil hvalpen hurtigt lære at søge mod den dør. Og lad hvalpen tisse af på det samme område udenfor, et lille område hvor den ikke bliver forstyrret og et område som ikke er en motorvej af andre hundes markeringer. Har man have, vil hvalpen lynhurtigt selv finde yndlingsområde.

Har man været på en længere luftetur, skal man ikke regne med at hvalpen har fået tisset af ude i den store verden. Smut derfor lige forbi det trygge ”tissested” hver gang, også selv om man syntes den har tisset af.

Uanset hvad hvalpen har lært at tisse på hos opdrætteren, kan jeg ikke anbefale at man lære den at tisse på en avis indenfor. Denne indendørs mellemstation er med at forvirre den lille hvalp, når det er udenfor vi gerne vil have den til at besørge.

Så lær den at tisse udenfor – ikke indenfor.

Er uheldet ude så skæld aldrig ud på andre end dig selv. Skælder du hvalpen ud, risikere man at gøre renlighedstræningen sværere, og det tager ofte betydeligt længere tid inden den er renlig.

×
Menu
Ring op
Mail